Tatil Villaları

Villa tatili, ihtiyaç duyulan bütün ev eşyalarıyla dizayn edilmiş, özel havuzu ve bahçesi bulunan villaların belli bir süre kiralayıp konforlu ve rahat vakit geçirme, kısıtlamanın ve uyulması gereken kuralların minimuma indiği tatil biçimi olarak adlandırılır.

featured

Villa tatili, ihtiyaç duyulan bütün ev eşyalarıyla dizayn edilmiş, özel havuzu ve bahçesi bulunan villaların belli bir süre kiralayıp konforlu ve rahat vakit geçirme, kısıtlamanın ve uyulması gereken kuralların minimuma indiği tatil biçimi olarak adlandırılır. Tatil villanız genellikle yaz aylarında tercih edilen klasik hale gelmiş otel tatillerine alternatif olarak geliştirilmiş bir tatil organizasyonuna sahiptir. Özellikle yaz aylarında rağbet  görmekle birlikte her mevsim tercih edilebilir.

Tatil Villa Seçenekleri

Özel yüzme havuzlu: Villanın içinde bulunan havuz ve bahçesi kişiye özel kullanıma sunulmuştur. Özel havuzlu villalar özellikle hijyen bakımından avantajlıdır.

Balayı villaları: Balayı villası yeni evli çiftlerin rahatlıkla tercih edebileceği şekilde imkân sağlandığı balayı çiftini mutlu edebilecek konforlu alan sunan villalardır.

Deniz manzaralı villalar: Denize bakan villadır denize manzarası bulunan aynı zamanda kişiye özel havuzlu villa, sağlık havuzu, sauna bulundurabilir.

Saunalı villalar: Villanın içerisinde sauna hizmetinin bulunmasıdır.

Muhafazakâr villa: Bireyin yalnızca kendisi ve aile çevresiyle birlikte dışarıdan gözükmeyen gizlilikte tatil yapma hizmeti sunar.

2 kişilik villa: 2 kişilik konaklama hizmeti verir. Özel yüzme havuzu ve jakuzi bulundurur.

Lüks villa: Üst düzey konfor sunan villalardır.

Ekonomik villalar: Aile bütçesini düşünerek oluşturulmuş villa tatilidir.

Doğa ile iç içe villalar: Deniz ve kumsal tatili yapmak istemeyen kişiler tarafından tercih edilen orman veya doğa içinde konumlanmış doğanın sesini dinleme olanağı sunan villalardır.

Neden Villa Tatili Yapmalıyız?

Tatilin birçok farklı türleri bulunmaktadır. Bu sebeple tatil yapmak isteyen kişiler seçim yapmakta zorluk çekmektedirler. Villa tatilini diğer tatil türlerinden farklı kılan özelliği rahat ve ev havasında olmasıdır. Villa büyüklüğü bakımından birden fazla kişiler, aileler akrabalar ve arkadaş çevresiyle birlikte tatil yapabilme imkânına sahiptir. Doğa ile iç içe olan villalar temiz hava ve güzel manzaralar sunmaktadır. Villa tatilinin diğer bir olumlu tarafı ise tatilinize kendinizin yön vermenizdir. Aktivite kısıtlaması ve yemek saatleri olmadan özgürce ve alışılmış kalabalık ortamlardan uzakta sakin, mükemmel bir tatil geçirebilirsiniz.

Tatil Villaları Nasıl Kiralanır?

Tatil villaları günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanmaktadır. İçin İlk olarak yapmanız gereken tatilinizi geçirmek istediğiniz yere karar vermektir. Bu adımdan sonra tatil yerinizde bulunan tatil villaların araştırıp size uygun olan villayı seçmektir. Tatil villanın ve yerini seçtiğiniz bundan sonrası oldukça kolay ve hızlıdır. Villa kiralamak için kiralama şirketlerinden ve güvenilir villa kiralama siteleri ile iletişim kurarak rezervasyon oluşturabilirsiniz. Tatil villanız özelinde rezervasyon oluşturduktan sonra yasal koşullar altında maliyeti ödeyerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Tatil Villa Fiyatları

Villa tatili yapmak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri de tatilin kaça mal olacağıdır. Tatil villa fiyatları villanın büyüklüğüne, oda sayısına içinde barındırdığı havuz, bahçe ve eşya konforuna bağlı olarak değişir. Tatil villa fiyatlarını etkileyen en büyük faktörlerden biride villanın bulunduğu yerdir. Bunların yanı sıra villanın kiralanma gecesi de fiyatı etkileyen faktördür. Erken rezervasyon dönemlerinden yararlanılarak tatil villanızı daha ucuza mal edebilir veya tatil sürenizi uzatabilirsiniz.

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!