‘Ömer’ Dizisi 54. Bölümle Final Yaptı

featured

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay’ın başrollerini paylaştığı ‘Ömer’ dizisi dün akşam sona erdi. Dizinin yönetmeni Cem Karcı, Instagram’da yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir detayı izleyicilerle paylaştı.

İstanbul’daki Camilere Giriş Yasak

Cem Karcı, paylaşımında dizinin 3. bölümünden itibaren İstanbul’daki camilere girmelerinin yasaklandığını belirtti. Karcı, “Bu akşam son defa ‘Ömer’ diyoruz! Sevginin ve dayanışmanın gücüyle çıktık bu yola. Birilerine dokunabilmeyi, hayatlarında farklı bir bakış açısı yaratabilmeyi amaçladık.” dedi.

Tarikatlara Eleştiri ve Veda

Ömer dizisinde tarikatlara yapılan eleştiriler sosyal medyada gündem olmuştu. Cem Karcı, paylaşımında şunları söyledi: “Birilerini rahatsız etti belli ki anlattıklarımız, 3. bölümden itibaren İstanbul’daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı. Oysa ki niyetimiz ayrıştırmak değil birleştirmekti.”

Karcı, “Yine de elimizden geleni yaptık. Bunu göze sokmadan usul usul edebiyle anlatabildiğimizi düşünüyorum.” diyerek izleyicilere teşekkür etti ve yeni hikayelerle buluşmayı heyecanla beklediğini ifade etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!