Bumble, Kadınların İletişimi Başlatmasına Artık Gerek Kalmayacak

featured

Başlangıç Hamlesi Adı Verilen Yeni Özellik Kullanıma Sunuldu

10 yıldır faaliyette olan flört uygulaması Bumble artık iletişimi başlatan tarafın kadın olmasının gerekmediğini duyurdu. Yeni özellik olan “başlangıç hamlesi”, kadın kullanıcıların hangi erkek taliplerle sohbet başlatabileceğini onaylamalarına olanak tanıyor.

Yeni Atanan CEO’nun Değişiklikleri

Yeni atanan CEO Lidiane Jones, uygulamanın yönetimini devraldıktan sonra yapılan bu değişiklikler, gençlerin çevrimiçi randevulardan sıkıldığı gerçeğinden ilham alıyor. Jones’a göre, insanlar yüz yüze bağlantılar kurmaya istekli ve bu da çevrimiçi flört oyununda bir dönüşüme neden oluyor.

Gerçek İnsan İlişkileri Önem Kazanıyor

Jones, “Gerçek insan bağlantılarına daha fazla ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Çevrimiçi randevulaşmayı kullanan insan sayısının azalacağını tahmin etmiyorum, tam tersi, ancak çıta daha yüksek… Bu yüzden bunu kendimizi misyonumuza odaklamak için harika bir eylem çağrısı olarak alıyoruz.” dedi.

Uygulamadaki Diğer Güncellemeler

Yeni özellik olan “başlangıç hamlesi” ile birlikte, kullanıcılar artık daha fazla fotoğraf eklemesi gerekecek. Ayrıca, kullanıcıların ne aradığını belirtmelerine olanak tanıyan “flört niyetleri” rozetleri ve ortak ilgi alanlarını vurgulayarak daha uyumlu eşleşmeler sunma gibi güncellemeler de yapılacak.

Bumble’ın Finansal Durumu

Bumble, geçen yıl 1,9 milyon dolar net zarar açıkladı. Ancak Wall Street analistleri, uygulamanın bu yılın ilk üç ayında 12 milyon dolar kâr elde edeceğini tahmin ediyor. Ayrıca, ödeme yapan kullanıcı sayısının da %14 artarak 3,9 milyonun üzerine çıkması bekleniyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!