Süper Lig: Beşiktaş 2-1 MKE Ankaragücü

featured

Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü 2-1 yendi. Vodafone Park’ta oynanan mücadelede ev sahibi ekip, Salih Uçan ve Vincent Aboubakar’ın golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından MKE Ankaragücü karşısında kazanarak moral buldu. Maça hızlı başlayan siyah beyazlılar, Salih Uçan’ın golüyle öne geçti. İlk yarının son dakikalarında ev sahibi ekibin baskısı devam etse de başka gol olmayınca devre 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş 2-1 MKE Ankaragücü

İkinci yarıya da etkili başlayan Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Ancak MKE Ankaragücü, penaltıdan bulduğu golle farkı bire indirdi. Kalan zamanda başka bir gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. tipobet giriş

Bu sonuçla Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı ve puanını 50’ye yükseltti. MKE Ankaragücü ise 21 puanda kaldı.

Beşiktaş teknik direktörü olan Şenol Güneş, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Oyuncularımız sahada iyi mücadele etti. İyi bir oyun oynadık, 3 puanı hak ettik. Kazanmak önemliydi” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!