Meksika’da Bulunan Cesetlerin Kimlikleri Belirsizliğini Koruyor

featured

Meksika’da Bulunan Cesetlerin Kimlikleri Belirsiz

Meksikalı yetkililer, geçen hafta bir kuyuda bulunan üç cesedin ABD’de yaşayan 30 yaşındaki Jack Carter Rhoad ile 33 yaşındaki Avustralyalı Callum ve 30 yaşındaki Jake Robinson kardeşler olduğunu resmi olarak doğrulamadı.

Şüpheliler ve Uyuşturucu İddiaları

Border Report ve FOX 5 San Diego’nun haberlerine göre, Meksika’nın Baja California Başsavcılığı’ndan bir kaynağa atıfta bulunularak cesetlerin kayıp üç sörfçüye ait olduğu iddia ediliyor.
Meksikalı yetkililer tarafından gözaltına alınan üç şüpheliden birinin tutuklanması sırasında turistlerden birinin telefonunun üzerinde olduğu ve üçünün de üzerinde uyuşturucu bulunduğu iddia edildi.

Tutuklanan Şüpheliler

Meksika’nın La Bocana adlı popüler sörf noktasında kamp yaptıkları belirtilen Rhoad ve Robinson kardeşlerin kaybolmasıyla ilgili olarak El Kekas takma adıyla bilinen Jesus Gerardo Garcia Cota, ortağı Ari Gisel García Cota ve Jesus’ın erkek kardeşi Cristian Alejandro Garcia tutuklandı.

Uyuşturucu Bulundu

Talk Baja ve Zeta Tijuana haber bloglarına göre, tutuklanan şüphelilerin hepsinin üzerinde metamfetamin ve diğer yasa dışı uyuşturucu maddeler bulunduğu belirtildi. Ayrıca, 23 yaşındaki Ari Gisel Garcia Cota’nın bir sörfçünün telefonuyla da yakalandığı iddia edildi.

Kimlik Belirsizliği Devam Ediyor

Yerel yetkililer, dördüncü cesedin kimliğinin iki hafta önce kaybolduğu bildirilen bir çiftlik sahibine ait olduğunu açıkladı. Başsavcılık, cesetlerin bulunduğu mülkün kendilerine ait olduğunu belirtti. Ancak, üç sörfçünün kimliği henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Okul Topluluğundan Başsağlık

Baltimore’daki Stevenson Üniversitesi, Callum Robinson’un ölümüyle ilgili bir bildiri yayınlayarak, 2015 yılında mezun olan ve lacrosse oyuncusu olarak başarılı bir kariyere sahip olan Robinson’un ölümünün yasını tuttu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!