Beşiktaş Transfer Gündeminde

featured

Dev Transfer Operasyonu Başladı

Beşiktaş, bu sezon üzdüğü taraftarını mutlu etmeye kararlı. Siyah-beyazlılar, dev transfer operasyonunun ikinci ayağına başladı. Hasan Arat yönetimi, devre arasında Muçi ve Al-Musrati için tarihinin en büyük rakamı olan 22 milyon Euro harcadı.

Yaz Transfer Hedefleri

Beşiktaş, yaz transfer döneminde de hız kesmeyecek. İlk etapta belirlenen bütçe 30-35 milyon Euro olacak. Maaş harcamaları için farklı kaynaklar oluşturulacak ve satılacak oyunculardan gelen gelir transfer bütçesine eklenecek.

Transfer Rotası Belli Oldu

İstanbul’a davet edilen Angel di Maria ve Mario Hermoso için girişimlerde bulunuldu. Ayrıca Borussia Dortmund ile yollarını ayıracak Marco Reus da transfer listesinde. Di Maria’ya Arjantin ve Suudi Arabistan’dan, Hermoso’ya ise Aston Villa’dan teklifler var.

Kadro Güçlendirme ve Değişiklikleri

Beşiktaş, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal ile yeni kontrat yapmayı düşünmüyor. Utku Yuvakuran’a ayrılma izni verilecek. Ayrıca Colley ve Masuaku gibi futbolcuların satışı da gündemde. Aboubakar, Muleka, Oxlade-Chamberlain, Zaynutdinov, Onana, Rosier, Montero ve Hasic’in de bonservisleriyle elden çıkarılması planlanıyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!