Sezon ama beklentilerin çok gerisinde kaldık ve taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattık

featured

 

Bunun için çok üzgünüm. Buna rağmen; nice galibiyetler ve bir sonraki dönemimde daha da çok çalışarak gurur duyacağımız bir takımın parçası olmayı dört gözle bekliyorum. Bu süre zarfında birçok hayal kırıklığına rağmen yanımızda olan büyük Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum. ”

Taylan Antalyalı’nın paylaşımı şu şekilde:

Demir Grup Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, ligin 38. haftasında 2-1 kazandıkları Yukatel Kayserispor maçının ardından basına açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, son maçta galip gelmek ve kazanmak istediklerini belirterek, “İki takımın da yedek ağırlıkları var. Gençlerimizle tanışma şansımız var. Genç takımlarımız da bunu biliyor. Maç nasıl kazanılır. Ben. Kutluyorum bu maçı daha çok taraftarla bekliyorum umarım İstanbul’a hazırlanıyorlardır Bilet satışlarımız fena değildir umarım İstanbul’da taraftarın önünde güzel bir oyun oynayabiliriz Maç. futboldan biraz uzak o yüzden stada girip çıkmakta çok sıkıntı çekiyorlar istanbulda toplantı vardı taraftarımız bilgilendirdi sorun olacağını mariobet sanmıyorum Sivas bileti olanlara Sivas otobüs ayırıyor Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da 2000 bilet aldık şimdilik her şey yolunda gidiyor İstanbul’da çok sayıda Sivas yaşadığını düşünürsek bu normal. İstanbul’da Sivas’ın çok olması bir şehir efsanesi değildir.”

Ligi istedikleri zaman bitiremediklerini söyleyen Otyakmaz, “Daha yükseğe çıkabilirdik. Ancak son haftalarda yaşanan kupa heyecanı ligin ertelenmesinin sonucunu ortaya çıkardı. Son 5 yıl Çok fazla yatırım.Arkadaşlarımız gelişmeye devam ediyor.Önümüzdeki sene Sivasspor’da daha çok genç oyuncu göreceğimizi söyleyebilirim.Umarım hakemlerimiz daha konsantre olur ve oyunu daha iyi yönetir.Gençlere daha çok veririz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!