Gervinho ve Zoccola ile vadeye gelmeden görüştük

featured

 

Bu kadarını beklemiyordum. Anlatılandan fazlasını yaşadım. Coşku Antalya maçından sonra denizde ve stadyumda devam ettiğimiz büyük kupa töreni, ertesi gün Olimpiyat Stadı’nın muhteşem atmosferi… İmkansızdı aşkı anlatın.” tekno partileri, “Sosyal medyada onlarca video izledim. Çılgınca. Bütün bu kutlamalar hala rüyalarıma giriyor. Sanırım bu şehrin insanlarının mutluluğu günlerce sürecek.”

fosfor uchacz: Taraftarlarımız da bizimle oynuyor

Bu dönemde Union Berlin’den işe alınan Census, “Hayatımın en unutulmaz anını yaşıyorum. Bu başka bir dünya. Mesela ben ilgiden sokakta yürüyemiyorum. Pop gibiyim. star.Aslında ilk geldiğim gün Trabzonspor’un büyüklüğünü havaalanında öğrendim.Sadece şampiyonluğu kazandıktan sonra bu kadarını beklemiyordum.Çılgın aşk.Sadece oyuncular değil, sahaya gelen herkes Taraftarlarımızın stadı bizimle oynadı. Yüzde 100 verdiler. Şampiyon olduğumuzda hissettiklerimizi kelimelerle anlatamam.” Trabzonspor’daki cratossporting geleceğinden bahseden Pchatz, “Tabii ki ciddi düşünüyorum. Kal. Öyle değil. sadece bana kalmış bir süreç. zaman gösterecek. ne olursa olsun, yaşadıklarımı unutmayacağım.”

Röportaj: Safa Can Konuksever

Fotoğraf: Serkan Hacıoğlu

Fenerbahçe’nin sezon başında Estoril’den transfer ettiği Miguel Crespo’nun adı geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid tarafından gündeme gelmişti. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu Neves forması giyerken fark eden ve 2016’da Merelin Nense’e transfer eden teknik direktör Micael Sequeira, Record’a eski öğrencisi hakkında konuştu ve Övgü’yü ekledi. İşte Sequila’nın Crespo hakkında söyledikleri…

“Çok etkileyici”

“Onu gördüğümde Neves için oynuyordu ve sadece 19 yaşındaydı. Çok teknikti ve o yaşta senaryoyu çok iyi okuyabiliyordu. Savunmada ve hücumda harikaydı. Bana iyi bir izlenim verdi. Kafayla konuştum. Crespo’ya taşındık ve geldiği sezon 15 gol ortalaması tutturdu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!