Olmaya devam ediyor

featured

 

Müsabakalara 17 ilden katılan sporcu ve ekiplerimizin her mevzuda rahat etmesi adına ekibimiz elinden geleni yapıyor. İlimizde meydana getirilen şampiyonalara, bölgesel ve grup müsabakalarına katılan illere şehrimizin zamanı ve gezinsel bölgeleri gezdiriyor, şehrimizin tanıtımına katkı sunuyoruz. Üç günlük turnuvanın keyifli geçmesini bekliyor. Çeyrek finale kalan oyuncularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımızın başarısında 2024-2025 sezonunun sonuna kadar emeği geçen yetenekli milli takım oyuncusu Saliha ile çalışacağız. Birlikte nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Saliha Shaheen, sözleşmenin ardından görüşlerini dile getirdi. Üç sezon boyunca bol bol terlediğiniz kulübün ilk gününün heyecanı gibi. Bundan sonra turuncu beyaz  için  büyük hedeflerle uzun bir yolculuğa çıkıyorum ve bu sürecin bana ve kulübüme çok faydalı olacağına inanıyorum.”

Saliha Şahin kimdir?

1998 doğumlu genç forvet, yol altyapısında büyüyen, 2019-2020 sezonundan bu yana turuncu-beyaz forma terleyen, 2019 Sportoto Şampiyonlar Kupası’nı kazanmasından bet10bet bu yana kulübümüzün ilk gümüş madalyası ve  2019 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası’ndan bu yana ilk. olmuştur Geçen sezon 2021-2022 CEV Kupası zaferinde milli takım oyuncumuz katkı sağladı.

Genç milli takımda da oynayan Saliha, U20 Dünya Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamladı ve U23 Dünya Şampiyonası’nı kazandı. Ancak Saliha, 2022 FIVB Voleybol Uluslar Ligi’ne katılmak için milli kadın voleybol takımına katıldı.

Galatasaray, teknik direktör Okan Brook ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yazarımız Cem Dizdar, TRT Spor’da Okan Buruk için düzenlenen basın toplantısına teşekkür etti.

Cem Dizdar: “Sosyal medyanın pek çoğunun geçmediğine şüphe yoktu. Aynı sorunu nasıl çözebilirim? Nasıl atılabiliyor anlamıyorum.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!