Direktör Jorge Jesus

featured

 

şu anda sahip olduğu forvet oyuncusunu görmek ve  tanımak istiyor. Özellikle Portekiz menajeri Mergim Berisha konusunda çok iyimserim.

Vericia’nın takıma katılıp gelmiş geçmiş en iyi forvet olabileceğine inanan Jesús, 24 yaşındaki yıldızın potansiyelinden emin. Shukupi ile  ilk hazırlık maçından itibaren oldukça enerjik bir görünüm sergileyen Berişa, öğretmene de güven gösterdi. İsa ve yardımcıları bazen saldırganlarla bire bir yüzleşir.

EKİP DE YAKINDAN TANIYOR

Antrenmanlarda aşırı istekli olan, sürem başlangıcında tatilden oldukça emek harcamalar icra eden ve fizyolojik olarak hazır durumda bulunan yıldız futbolcu, Jorge Jesus’un şu anda gözüne girmiş durumda. Ek olarak tecrübeli teknik direktörün ekibi de Berisha’yı yakından tanıyor.

JESUS’LA YENİ BİR SAYFA AÇTI

Alman forvetin, 2 sürem ilkin Salzburg’da gösterdiği performans ve Şampiyonlar Ligi’nde attığı goller pozitif yönde bir referans sağlıyor. Geçen sürem büyük ümitlerle takıma katılsa da vippark hem hususi yaşamı hem de istediği forma şansını istikrarlı bir halde yakalayamaması ile zorluk çeken Mergim Berisha, 2022-23 sezonu öncesi adeta yeni bir sayfa açtı. Tüm motivasyonunu bir tek saha içine veren Berisha, Jorge Jesus’un gelmesiyle daha da hırslandı. Berisha, ünlü bir öğretmenin gözüne girmek için çok çalışır.

Merzim Berisha, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 30  maçta 7 gol attı ve 3 asist yaptı. (Sayaç)

Forvet oyuncusunun sadece Beşiktaş için değil, genel olarak Türk futbolu için de içinde bulunduğu krize rağmen siyah-beyazlı takımın altyapısında 9 yıl forma giyen Koray Yatsi’nin beklenmedik transferi taraftarlardan tepki çekmiş ve sahaya inmişti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!