Demirspor Sportif Investments A.Ş.

featured

 

Oyuncu olması durumunda 500.000 € net transfer ücreti ödeyecek. Üçüncü kulübe transfer olan P, şirketimize toplam satış bedelinin bir kısmını ödeyecektir.Ayrıca, iletişimde kalma ihtiyacı nedeniyle kulübümüzün oyuncuları değiştirme önceliği vardır.

20 milyondan fazla kazanacak. lira

Emre Emre Akbaba, Galatasaray ile yaptığı son sözleşmenin ardından Adana Demirspor’a 8 milyon lira gibi büyük bir bedelle imza attı. Yıldız orta saha oyuncusu luvibet Adana Demirspor, Alanyaspor’u Karagümrük kadar düşük kabul etti, 2+1 yılda 20 milyon liranın üzerinde bir  maaş aldı. Emre Akbaba’nın sözleşmesinde bir de ikramiye maddesi yer alıyor.

Adana Demir Twitter’dan duyurdu!

Adana Demirspor’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Emre Akbaba ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.” İfadeler kullanıldı. Oyuncu maaş verileri paylaşılmadı.

Yakup Çınar – Spor KralPrivé

Şampiyonlar Ligi play-off maçında Danimarkalı FC Kopenhag’a elenerek  Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanan Trabzonspor, H Grubu’nda elenen Ferencvaros’a luvibet giriş 3-2 yenildi. Abdullah Avesi’nin liderliğindeki Bleus de Bourgogne ise başarısız oldu. Kalan 10 oyuncu ile rakiplerine karşı etkin bir şekilde oynamak ve Avrupa’da beklenen sonuçları elde edemedi.

Avcı liderliğinde kazanamadı

Trabzonspor, UEFA’nın konuşma liginde Avic döneminde ilk kez Norveçli Molde  ile karşı karşıya geldi. İlk maçta sahada 3-3 berabere kaldı ve deplasmanda 1-1 berabere kalan Bleus de Bourgogne penaltı atışlarından geçti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!