BELÖZOĞLU ile 3 yıllık sözleşme

featured

 

Emre Belözoğlu, Başakşehir ile ittifak kurmak için Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra gösterdiği performansla Başakşehir kadrosunu etkiledi. İstanbul ekibi, genç teknik adamla kısa sürede üç yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Başakşehir, bu kez Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 11 resmi maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Büyük zafer

UEFA Avrupa  Ligi A Grubu 1. hafta maçında Başakşehir, Hearts’ı İskoçya’ya konuk ediyor. İlk 45 dakikalık yoğun oyun bizim adımıza 1-0 adaxbet üstünlüğümüzle sona erdi. Başakşehir’in ilk yarı golünü 26. dakikada Hasan Ali Kaldırım kaydetti.

Temsilcimiz  ikinci yarıda rakibi tamamen domine etti. Turuncu-Lacivertliler 67. dakikada Youssouf Ndayishimiye, 75. dakikada Kingsley (KK) ve 82. dakikada Berkay Özcan’ın golleriyle öne geçti. Başakşehir 4-0’lık skorla UEFA Avrupa Konuşan Ligi’nde grup maçlarına 3 puanla başladı.

Tarihi zafer

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir zaferinden bu yana ilk kez. Opta’nın rakamlarına göre İstanbul, Hearts’ı 4-0 yenerek Avrupa Kupası’nın adaxbet giriş en sıra dışı galibiyetini elde etti.

Trabzonspor, Avrupa Ligi G Grubu’ndaki ilk maçında Ferencvaros’u konuk ediyor. Temsilcimiz takımımız ilk hafta golsüz kaldı ve rakibimize 3-2 mağlup oldu. Spor Kral Yazarları, Trabzonspor’un deplasman maçı hakkında yazıyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!