Bixcod Yazılım Markasının Yaratıcısı Altay Şükrü Yılmaz Kimdir

featured

Kayseri’de dünyaya gelen ve bugün yazılım sektörlerinin önde gelen markalarından birisi olan Bixcod Yazılım markasının yönetim kurulu başkanlığını idame ettiren Altay Şükrü Yılmaz kimdir sorusu sektörde araştırılan konuların başında yer alıyor. Çocukluk arkadaşı Ömer Kaya ile birlikte hayata geçirdiği ve kısa sürede tüm dünyaya hizmet vermeyi başaran Bixcod Yazılım markasının kurucusunu gelin daha yakından tanıyalım.

Altay Şükrü yılmaz Kayseri’de dünyaya geliyor. Küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleştikten sonra çocuk denilecek yaşlarda kendi projeleri ile yazılım sektöründe bir yıldız olacağının sinyallerini o günden veriyor. Altay Şükrü Yılmaz 13 yaşında ilk projesini geliştiriyor. Çocuk yaşlarda yazılıma merak salması ve her geçen gün kendini geliştirecek başarılı adımlar atması bugün elde ettiği başarıların zeminini oluşturuyor.

Altay Şükrü Yılmaz 2013 yılına kadar birçok ufak çaplı projede yer alıyor. Ve 2.013 yılında yazılım dünyasındaki ticari faaliyetlerine ilk adımı atıyor. Sektörde profesyonel olarak yapmış olduğu ilk çalışmalar alan adı ve hosting satışı üzerine gerçekleşiyor. Bununla birlikte ve bu yazılım dünyasında farklı birçok projede profesyonel düzeyde yer alıyor. Altxpan Framework adı verilen ve web otomasyonla arının daha hızlı şekilde yazılım geliştirmesini sağlayan bir projeyi de hayata geçirdikten sonra artık sektörün merak edilen isimlerinden birisi olmayı başarıyor.

2019 yılına gelindiğinde artık her açıdan kendi markasını oluşturmaya hazır hisseden Altay Şükrü Yılmaz çocukluk arkadaşı ile birlikte Bixcod Yazılım markasını kuruyor. Ve artık o tarihten itibaren başarıları birbirini takip ediyor.

Bixcod Yazılım markası yazılım sektörünün en güçlü markalarından birisi haline geliyor. Bu marka öncelikli olarak Türkiye’de farklı birçok yazılım ve otomasyon projesinde yer alıyor. Bu projeler markayı geliştirip güçlendirirken aynı zamanda birçok yazılımcının projelerinin hazırlanmasına da büyük bir destek sağlıyor.

Bixcod Yazılım markası bugün geldiği noktada dünyanın birçok ülkesine yazılım hizmeti sunuyor. Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda, ispanya ve ABD başta olmak üzere bir çok farklı ülke için profesyonel düzeyde yazılım geliştirme hizmetleri sağlanıyor.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!