BAŞARILI OYUNCU ESRA BİLGİÇ VICTORIA’S SECRET’IN YENİ LOVE CLOUD KOLEKSİYONU İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ VE KİŞİSEL DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

featured

Victoria’s Secret’ın yeni koleksiyonu “Love Cloud” global tanıtımı için birbirinden farklı yaşlarda, kültürlerde, mesleklerde on sekiz kadın ile birlikte bir projeye imza atarak markanın tüm kadınları kucaklama, kutlama ve her zaman destekleme konusundaki kararlılığına dikkat çekmişti. Victoria’s Secret’ın özgürlüğü, öz güveni ve rahatlığı ön planda tutan Love Cloud koleksiyonunun Türkiye ayağındaki tanıtımı için hayata geçirilen projenin ilk videosu ise bugün dijital platformlarda yayınlandı.

 

Dijital video serisinin ilkinde tiyatro ile 8 yaşında tanışan ve ardından çeşitli dizi ve filmlerde boy gösteren başarılı oyuncu Esra Bilgiç yer aldı. Videoda oyunculuğa olan tutkusu ve karakterine bürünürken aradığı konforun önemine değinen Esra Bilgiç, Love Cloud Koleksiyonunun ona hissettirdiği duyguları ve en sevdiği özelliklerini samimiyetle paylaştı. Çekimler sırasında 5 farklı kesim arasından favorisi olan Push-up modelini giyen güzel oyuncu stiliyle göz kamaştırdı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!