Abdurrahman Tutar’ın Film ve Dizileri, Kaç Yaşında, Kimdir, Evli Mi?

Oyuncu Abdurrahman Tutar bir röportaj esnasında konuşmaları ile dikkat çekince izleyiciler tarafından oldukça sorgulanmaya başladı.

featured

Oyuncu Abdurrahman Tutar bir röportaj esnasında konuşmaları ile dikkat çekince izleyiciler tarafından oldukça sorgulanmaya başladı. Olumlu anlamda Abdurrahman Tutar’ı tanımak isteyen seyirciler, ‘’Abdurrahman Tutar kimdir, kaç yaşında ve nereli?’’ soruları art arda gelmeye devam ediyor.

Ünlü oyununun röportaj vermesiyle birlikte ‘’Abdurrahman Tutar kimdir, kaç yaşında ve nereli?’’ sorularına cevap aranmaya başlandı. İşte Tutar’ın biyografisi.

Abdurrahman Tutar Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?

Abdurrahman Tutar 25 Ocak 1995 tarihinde Erzincan’da dünyaya geldi. Memur bir ailenin çocuğu olan Tutar’ın Halime, Habibe isminde ablaları ve Hamide ve Hamiyet isminde kız kardeşleri vardır.

Abdurrahman Tutar, eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde tamamlamış, aynı zamanda Adnan Menderes Üniversitesinde Yaratıcı Drama Eğitimi almıştır. Henüz üniversite birinci sınıf öğrencisiyken Morris Tiyatro Sanat Topluluğu’nu kurmuştur.

2015 Yılında üniversiteden mezun olan Tutar oyunculuk hayatına profesyonel bir şekilde devam etmiş ve mezun olmasına rağmen özelleştirdiği topluluğunda;  Asosyal Medya, Yalancı Afacan,  Hikayenin Sonu, Asosyal Medya, Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne, Bacımın Gelinliği, Sevgili Doktor, Komedi Tufanı oyunlarını yönetmiş ve oynamıştır.

Abdurrahman Tutar Hangi Dizi ve Filmlerde  Oynadı?

Yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’nın gerçekleştirdiği Ahlat Ağacı isimli Dram türündeki  2018 çıkışlı sinema filmidir. Ebru Ceylan ve Akın Aksu ile birlikte kaleme alınmıştır. Baş rollerinde Aydın Doğu Demirkol, Murat Cemcir ve Bennu Yıldırımlar yer almaktadır. Abdurrahman Tutar filmde ‘’Seydi’’ karakterine can vermiştir.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın gerçekleştirdiği Klavye Delikanlıları isimli Komedi türündeki 2017 çıkışlı televizyon dizisidir. Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi birlikte kaleme almıştır. Baş rollerinde Rasim Öztekin’inde bulunduğu dizide Abdurrahman Tutar ‘’Ufuk’’ karakterine can vermiştir.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!