Adam Voleybol Takımımızın da kadrosunda yer edinen ulusal oyuncu

featured

 

Orçun Ergün’e hoşgeldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılar diliyoruz.”

Yukatel Kayserispor kalesini koruyacak olan Bilal Bayezit, yeni sezondan ümitli bulunduğunu ifade ederek hem kendisinin hem de meritslot takımın lige hazır bulunduğunu söylemiş oldu. Geçen sürem Lung’un arkasında forma bekleyen, ara sıra yakaladığı şansları iyi değerlendiren kaleci Bilal, yeni sezonda hem bireysel hem de ekip olarak performanslarını yukarı çekmek istediklerini söylemiş oldu.

Bilal Beyazit, “Yeni bir hoca ile çalışıyoruz. Tamamımız istekliyiz. İyi hazırlandık. İlk maçımız Beşiktaş ile. Umutluyum. İnşallah İstanbul’dan puan yada puanlar ile döneriz” dedi.

Kayserispor taraftarlarının desteğinin mühim bulunduğunu da vurgulayan Bilal, “Taraftarımız stadımızı doldursun. Onların desteği bizim başarımızı artıracaktır” ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılılar dış transferde gaza basarken, iç transferde de hareketli dakikalar yaşıyor… Kadro yapılanmasını Okan Buruk’un raporları sonucunda yapmaya çalışan Galatasaray ‘da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen adlardan Olimpiu Morutan’ın kiralanması sonucu alınmıştı.

Rumen futbolcular arasında Türkiye’nin Sivaspor ve Cassimpaşa’nın yanı sıra İtalya Serie B takımlarından Pisa da yer aldı. 23 yaşındaki teknik direktör Ian Becalli, oyuncusunun Pisa’yı imzalamak için İtalya’ya gideceğini açıkladı.

Rumen FCSB takımından  4.1 milyon euro’ya Galatasaray’a transfer olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, benim dönemimde meritslot giriş sarı-kırmızılı takım için 33 resmi maça çıktı. Morutan 3 gol  5 asistle oynadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!