Atan isim oldu

featured

 

Bundan sonra Sude Nur Kurta’ya giden yol açılır. Çok daha fazla başarı getireceğini düşünüyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Beşiktaş, yeni otomotiv sponsoru Honda ile üç yıllık sözleşme imzaladı. BJK Nevzat Demir üssünde yapılan lansmana Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Chebi, Türk Sponsor Firma Satoru Yamada Başkanı, Spor Direktörü Beşiktaş  Ceyhun Kazanji, teknik direktör Valentin İsmail ve betzula oyuncular katıldı.

“Duygularımız özeldir”

Maddi olarak geçirilen bu zor dönemde sponsorlar tarafınca uzatılan dostluk elini asla unutmayacaklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Bu lansmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını arzuluyorum. Japonlar sanayide başarıya ulaşmış olan bir millet ve sponsorumuz da Japonya için oldukça kıymetli bir marka. Dolayısıyla sponsorumuz ile yaptığımız bu anlaşmanın bununla beraber Japonya ile bir bağ olarak görebiliriz. İki ülke içinde oluşan bu birlikteliği kim bilir ilerleyen süreçte takımımıza katılacak Japon bir futbolcu ile yada Japonya’ya gidecek bir Türk futbolcu taçlandırırız inşallah. Sponsorumuzun benim hayatımda hususi bir yanı var. İlk ehliyetimi aldığımda ilk otomobil markam kendi firmalarıydı. Şuan ki bulunduğum konumum itibariyle bu anlaşmadan da oldukça memnun olduğumu dile getirmek isterim. Dünyada ekonominin bu durumda olduğu dönemlerde bizlere sponsor olan betzula giriş yeni markamızın bu tutumunu asla unutmayacağız. Bunlar kıymetli zamanlar ve zor dönemlerde yanımızda olanaları unutmadığımız benzer biçimde kendilerini de unutmayacağız. Bizim duygularımız özeldir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!