Müzik Piyasasının Rakipsiz Yeteneği Doğan Cem

Müzik piyasasına iddialı girişi ile kısa zamanda geniş kitlelere yayılan şöhreti, Doğan Cem isminin pek çok genç tarafından bilinmesini sağlamıştır.

featured

Müzik piyasasına iddialı girişi ile kısa zamanda geniş kitlelere yayılan şöhreti, Doğan Cem isminin pek çok genç tarafından bilinmesini sağlamıştır. Zonguldak doğumlu ve 24 yaşında olan genç yetenek katıldığı yarışmalar ile popülerliğini artırmıştır.

İstanbul Üniversitesi Konservatuarında Opera bölümünü birincilik derecesi ile kazanmasının yanı sıra bir dönem tenor olarak çalışmıştır. Müzik kariyerindeki yolculuğunda sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık olduğunu belirten Doğan Cem, farklı ve kendine has yönleri ile takipçilerine örnek oluyor.

Boş Laf İsimli Single Çalışması 11 Mart 2022’de Çıkıyor

Müzik alanındaki eğitmenlik yönünün yanı sıra profesyonel anlamda single çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. 11 Mart tarihini dört gözle bekleyen yakın takipçileri, Sır Gibi bestesinde olduğu gibi büyük ilgi gösterecekleri kuşkusuz.

Sözleri kendine ait olan şarkıları sayesinde besteci kimliği ile de öne çıkıyor. İlk şarkısında deneyimsiz olarak single çıkardığını ve aldığı tepkilerden memnun olduğunu belirtiyor. Ayrıca yeni single projelerinin de yolda olduğunu söyleyerek takipçilerini sevindiriyor.

Zengin ses rengi sayesinde kontrtenor olarak müzisyenlik kariyerinde önemli bir aşamaya yaklaşan genç şarkıcı, barok dönemi eserlerinde Jakup Joseph Orlinski ile opera sahnesinde düet yapmanın en büyük hayalleri arasında yer alıyor. Düet yapmak istediği Türk şarkıcılarda yok değil, Sertap Erener ve Sezen Aksu gibi güçlü sesler ile düet yapmak önemli hayalleri arasında yer alıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!