Uzi, alt sıralardan çıkmakta büyük avantaj sağladı

featured

 

Ligde kalma çıtası da son haftalarda yükseldi. Ligin bitmesine iki hafta kala, üstümüzdeki takımların bile ligde kalma garantisi yok, matematik yine Lig ikilemini söylüyor .Hepimiz 45 yaşındayız ve ligde kalma garantimiz zor Mümkün olduğu kadar çok puan toplayın ve sezonu en iyi şekilde tamamlayın.”

“Hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız”

Mehmet Uz, bu hafta sonu ligin son deplasman maçında Ümraniyespor’a atacakları puan veya puanların, son haftayı beklemeden ligdeki yerlerini belirleyebileceğini söyledi. Bir oyuncunun cezalı olması dezavantaj gibi görünse de, geçtiğimiz hafta Menemens’te penaltı ve sakatlıklarla kadro dışı kalan bir oyuncunun geri dönmesi sevindirici. Biz bir takımız. Eksik oyuncularımızın mazereti olamaz. Öncelikle sakatlıklar, penaltılar ve covid-19 nedeniyle oyunumuzda çok fazla kusur var ancak formadaki tüm oyuncular bu kusurları bulmakla pek ilgilenmiyor. Aynı şey bu oyunda da geçerli. İstanbul’dan dönüp ligde kalmak istiyoruz. “Taraftarlarımız Menenenspor maçında 90 dakika oynadı ve itici bir güç oldu. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah ligde kalabiliriz ve sonuç olarak Ümraniye’den uzak kalacağız ve son maçımızda evimizde olacağız. Taraftarlarla birlikte hedeflere ulaşmanın sevinci.

Ligde mücadele eden Galatasaray’ın zayıf midesi orta saha oyuncusuna dönüştü. Cicaldau ve Pulgar, sarı-kırmızılı takımda kulisbet en uzun süre kalan Taylan-Berkan ikilisi ile sarı-kırmızılı takımı iyileştiremedi. Yeni sezonda hem forvet oyuncusuna hem de 8 numaralı takviyeye ihtiyacı olan Galatasaray, beklenmedik bir şekilde Almanya’dan bir tavsiye aldı. Yöneticiler, Sarı Kırmızılar’a Axel Witsel’i önermek için başkanlık danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Sensibil ile temasa geçti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!