Uygun bir ortam sağlamaya çağırıyor

featured

 

Yarın başlayacak olan final turnuvası için hakem seçimi, Berlin’deki 44 hakemden 20’si ile tamamlandı. Tüm bu hakemler, Avrupa’nın en iyi oyuncularının kendi yerel liglerinde oynadıkları haftalık  maçları yönetiyor. Ayrıca 36 Avrupa Şampiyonası, 12 Dünya Kupası ve 12 Olimpiyat Oyunları var.

Türkiye’nin itirazını reddettiler

FIBA, A milli basketbol takımının EURO 2022 A grubunda Gürcistan’a 88-83 mağlubiyetle sonuçlanan üçüncü faul için yaptığı itirazı reddetti.

FIBA’dan yapılan açıklamada, maçın dördüncü çeyreğinin zamanlamasında bir hata olmasına rağmen Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) itirazları üzerine ladesbet sonucun değişmeyeceğine dair kesin bir kanıt bulunmadığı açıklandı. . Yukarıdaki hata oluşmazsa.

Her iki federasyon tarafından sahadaki olayla ilgili iddiaların soruşturulduğu ve FIBA’nın yetkili organının bulgulara göre disiplin cezası verilip verilmeyeceğine karar vereceği bildirildi.

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Doruhan Tocz, İstanbul’da geçirdiği başarılı ameliyat ve tedavisinin ardından bugün Trabzon’da.

Yönetim kurulu üyeleri Zafer Göktaş ve Kemal Ertürk, Dorukhan’ı Trabzon havaalanında karşılayarak  dileklerini iletti.

Sezon sonu

Çin Süper Ligi’nin beşinci haftasında Doruhan Tokoz’dan kötü haber geldi.Trabzonspor-Ümraniyes Spor karşılaşmasında ön çapraz bağından ladesbet giriş sakatlanarak 1-0 kazandı. Bordeaux-Mavililer Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takım oyuncularının sezonu tamamladığını açıkladı.

Hepimizin bildiği gibi milli takım oyuncusu, 6 Ekim 2019 tarihinde Alanya Spoel’e karşı Beşiktaş forması giydiği diz sakatlığı ve kıkırdağı kırılarak 227 gün kaçırmıştı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!