Uludağ Ekonomi Zirvesi 2022: Dünya Liderlerini Ağırlıyor

featured

Zirve Detayları

Uludağ Ekonomi Zirvesi, 2012 yılından bu yana Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından düzenleniyor. Bu yıl Sapanca’da 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek zirve, Türkiye ve dünyanın önde gelen siyasetçilerini, iş dünyası liderlerini ve akademisyenlerini bir araya getirecek.

Zirvenin Teması

Bu yılki teması ” Sorumlu ve duyarlı liderlik: Teknoloji ve yapay zeka çağında gezegen ve insanlıkla uyumlu bir sisteme öncülük etmek” olarak belirlenen zirvede, iş dünyasında büyüme, sürdürülebilirlik, teknolojik dönüşüm, eğitim yatırımları ve geleceğin masaya yatırılması hedefleniyor.

Konuşmacılar

Etkinliğin açılış konuşmasını Hazine betticket hesap kapatma ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yapacak. Zirvede dünya siyaseti ve iş dünyasından tanınmış isimlerden İsveç Eski Başbakanı Fredrik Reinfeldt , Yunanistan Eski Maliye Bakanı Yanis Varoufakis ve Uber Başkan Yardımcısı Anabel Diaz Calderon gibi isimler de konuşmacı olarak yer alacak.

Zirve İçeriği

Toplamda 14 panelin gerçekleştirileceği zirvede, “Dijital dönüşüme öncülük etmek”, “Yeni global düzende büyüme fırsatları”, “Sorumlu ve duyarlı liderlik”, “21. Yüzyıl için sürdürülebilir iş modelleri ve stratejiler”, “Paris 2024 ve sporun gücü” gibi konular ele alınacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!