Türkiye Petrolleri Mobil Uygulaması TP Mobil

Türkiye Petrolleri kısaca TP olarak adlandırılan petrol şirketinin mobil uygulaması artık cebinizde!

featured

Türkiye Petrolleri kısaca TP olarak adlandırılan petrol şirketinin mobil uygulaması artık cebinizde! Siz de sadece tek tıkla, ayağa kalkmadan, yerinizden kıpırdamanıza gerek bile kalmadan, kolaylıkla akaryakıt ihtiyacınızı karşılamak için hemen indirin!

TP Mobil Nedir?

TP (Türkiye Petrolleri) Mobil, farklı ödeme yöntemleri kullanarak akaryakıt alabileceğiniz mobil uygulamaya denir. TP mobil uygulaması, dijital cüzdan özelliğine de sahiptir. Dijital cüzdan, sizin para işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmenize yarayan elektronik cihazdır denilebilir. Bu yöntem ile siz de kolayca akaryakıt alabilir ve oturduğunuz yerden akaryakıt işlemlerinizi tek tıkla halledebilirsiniz.

Neden TP Mobil İndirmeliyim?

TP Mobil ile hazır limit aktifleştirme işlemini yapmanızın ardından yakıt alımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ödemeyi daha sonraki tarihlere erteleyebilirsiniz. Hazır limit akaryakıt tarihinde bir ilk olarak TP Mobil ile sizlerin hizmetine sunulmuştur. Dijital cüzdan ile alışveriş yapabilmek ve para tramsfer işlemlerinizi ekran başından halledebilmek için TP Mobil’i tercih etmelisiniz. Tek tıkla akaryakıt işlemlerinizi kolayca yapmak için TP Mobil uygulamasını indirin!

TP Mobil İle Neler Yapabilirim?

Dijital cüzdanınızla kolayca alışveriş yapabilirsiniz. İşlem ücreti ödemenize gerek kalmadan, cüzdanlarınız arasında virman işlemlerinizi gerçekleştirebilir, cüzdanınıza kredi kartı yoluyla kolayca para yükleyebilirsiniz. Güvenlik açısından, araç bilgilerinizi kaydederek yanlış yakıt dolumunun da önüne geçmiş olursunuz. Araçtan inmenize gerek kalmadan mobil ödeme yöntemini kullanarak güvenli ve sağlıklı bir şekilde ödeme işleminizi halledebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!