Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

featured

 

İlk turda Taurus Golf Kulübü ile Ataşehir Golf Kulübü 73 puanla birinciliği paylaşırken, iki takım play-off’a başladı. Tauros Golf Kulübü’nden Deniz Çuha ile Ataşehir Golf Kulübü’nden Cem Hakan Elmas arasındaki eleme maçında Cem Hakan Elmas rakibini geride bırakarak Ataşehir Golf Kulübü’nü şampiyonanın ilk turuna taşıdı. Toros Golf Kulübü takımı ikinci, Bodrum Golf Kulübü takımı ise 72 puanla üçüncü oldu.

Oyun sonunda düzenlenen ödül töreninde, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı ve Demirören All Partnerships Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, hazbet Türkiye Golf Federasyonu Başkan Yardımcıları Mehmet Dora ve Ali Özdoğan, Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı Nihat Özdemir ve Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Murat Karaduman ve Yasin Akkanat katıldı.

“İlk organize turnuvamız”

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Federasyon olarak tarihimizde ilk kez böyle bir maç düzenledik. Amacımız tüm kulüpleri  bir araya getirmek. Doğru anladığımıza inanıyorum. Katılan tüm kulüplere teşekkür ederiz. Bu tür oyunlar devam edecek. Ayrıca yarışmamızın tüm sponsorlarına  teşekkür etmek istiyorum. Yönetim kurulu üyemiz Ali Akkanat’a bizi hazbet giriş burada ağırladığı için teşekkür ederim.  Bodrum Golf Kulübü’nü tebrik ediyorum, şampiyon onlar” dedi.

Beşiktaş Premier Lig’in beşinci haftasında Ankara Guju’ya gitti. Siyahlar beyazlılar maçı 3-2 kazandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerian İsmail, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!