Recep Arı cinayetinde flaş gelişme: Eşiyle ilişkisi ortaya çıkan arkadaşından itiraf geldi

featured

Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, Recep Arı’nın başından ve vücudundan toplam 9 kurşun ile vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma, cinayet şüphelisi olarak Arı’nın arkadaşı Kadir I.’yı (22) gözaltına aldı.

CİNAYET NEDENİ

Olaya ilişkin soruşturma sürerken itiraf geldi. Recep Arı’nın eşiyle beraber olan Kadir I., ilişkilerinin ortaya çıktığını, bu fashionbet nedenle cinayeti işlediğini itiraf etti. Müge Anlı’da iddiaları yalanlayan Kadir I., “Karısı Selma ile ilişkimizi öğrendi, beni ormana götürdü. Ben de öldürdüm.” sözleriyle işlediği cinayeti itiraf etti.

‘AĞABEYİMİN EŞİ DE GÖZALTINDA

Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı’nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Ağabeyinin pusuya düşürülerek sırtından vurulduğunu söyleyen Eren Arı (30), yengesinin de gözaltına alındığını iddia etti. Arı, “Ağabeyim 6 gündür kayıptı. Ben kaybolduğunu cuma akşamı öğrendim ve aramaya başladım. Dağı, taşı aradım ancak bulamadım. Şüphelendiğim bir insan vardı, onu kaybetmemek için diyaloğa girdim, ama bir faydası olmadı. Jandarma ve polise haber verdik. 6’ncı gün dağda gezen arkadaşlarımız buldu. Ağabeyimin yakın arkadaşı Kadir I. ve yengem şu an gözaltında, sorguda. Hiç kimseyle husumeti yoktu, herkesle arası çok iyi bir insandı. İyiliğinin, mertliğinin kurbanı oldu. Pusuya düşürüp kalleşçe sırtından vurdular” dedi.

AİLESİ MÜGE ANLI’YA BAŞVURMUŞTU

2 çocuk babası Recep Arı aracıyla birlikte Bursa’da ortadan kayboldu. Yaklaşık bir haftadır haber alınamayan evli adamı aramak için ailesi Müge Anlı ve ekibine başvurmuştu. Kardeşi, eşiyle ağabeyinin sürekli tartıştığını fashionbet giriş ama çok uzun sürmediğini anlatmıştı. Ailenin yakınları Recep Arı’nın alkol sorunu olduğunu, Kader diye bir kadınla görüştüğünü söylemişti.

Kaynak : Ntv

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!