Oyun Nasıl Açılır?

featured

 

 

Bilgisayar oyunları yalnız çocukların değil, yetişkinlerin de eğlence kaynağı haline geldi. Gerek tek başınıza gerek arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunlar için pek çok çeşitli kategori mevcut. Peki oyun nasıl açılır? Oyunlar nasıl oynanır?

 

Oyun Açmadan Önce

 

Bilmeniz gereken bir şey var ki o da oyunların farklı platformlarda farklı şekillerde açılabildikleri. Öncelikle oyunu nereden oynayacağınız bilmeniz gerekiyor. Bunlar telefon, tarayıcı, bilgisayar, televizyon, konsol, tablet olabilir. Oyunu nereden oynayacağınıza karar verdikten sonra aşağıdaki adımları takip ederek oyununuzu açabilir, oynamaya başlayabilirsiniz. Öneri olarak Android kasmayan oyunlar adlı habere de bakmanızı öneririz.

 

Oyun Tarayıcıda Nasıl Açılır?

 

Eğer oyunu bilgisayar tarayıcısından açmak istiyorsanız, arama motorunuza “oyun” yazabilirsiniz. Pek çok farklı site önünüze çıkacaktır. Bu sitelerden birine tıklamanız ve site içinden size hitap eden bir oyun kategorisinden dilediğiniz oyunu seçebilir ve “oyna” butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. Tarayıcıda oyun oynamak için klavye ve fareden yararlanın.

 

Oyun Bilgisayarda Nasıl Açılır

Bilgisayarınıza bir oyun indirdiyseniz ve oyunu başlatmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Pek çok oyun bilgisayara kurulduktan sonra masaüstünde oyunu hızlıca açmanızı sağlayacak bir kısa yol oluşturulur. Bu kısa yola çift tıklayarak oyunun açılmasını sağlayabilirsiniz. Bu adımdan sonra oyunun yönergelerini takip ederek oyuna başlayabilirsiniz. Bilgisayarda oyun oynamak için klavye ve fareden yararlanın.

 

Oyun Telefondan Nasıl Açılır?

 

Oyunları telefondan açmak için öncelikle telefonunuza oyunun yüklü olması gerekir. Oyun yüklemek için telefonunuzun içinde yerleşik olan uygulama ve oyun mağazalarından oyun satın alabilir veya ücretsiz oyunları indirebilirsiniz.

Sıradaki öneri konu: Facebook canlı destek

Güncel destek konuları: https://www.andronova.net

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!