Joseph de Sousa, Atiba Hutchinson

featured

 

Nesip Uysal ile de görüşeceğini ve oyunculardan haber alacağını duyurdu. Çebi, takımdaki bulutları dağıtmak ve Fenerbahçe’nin iç aranın ardından Vodafone Park’ta galibiyetini görmek umuduyla her fırsatı değerlendiren teknik direktör Valerien Ismael’e desteklerini açıkladı.

FANATİK ÖZEL / Orhan Yıldırım

Mobil sektör için önemli analiz araçlarından biri olan Sensor Tower, ağustos ayında en çok indirilen mobil oyunların listesini paylaştı. Raporda Stumble Guys, jetgobet Apex Legends Mobile ve Garena Free Fire gibi keyifli oyunlar öne çıkarken, dönemi belirleyen Subway Surfers da küllerinden doğuyor ve mobil oyun pazarına damgasını vuruyor.

Sensor Tower, Temmuz ayının en çok indirilen mobil oyunlarını açıkladı. Rapora göre, geçen ayın kazananı Kiloo ve SYBO Games tarafından geliştirilen ve bir çağa damgasını vuran Subway Surfers oldu. Mobil üretim, 33,5 milyon indirme ile Universal, Google Play ve App Store dahil  tüm kategorilerde liderdir.

Oyun geçen yılın aynı dönemine göre %89,4 büyüdü. Bu durumda üretime en fazla ilgi gösteren ülkeler  Çin (%28,5) ve  Hindistan (%13,3) jetgobet giriş oldu.

İkinci sırada Kitka Games tarafından geliştirilen  Stumble Guys var. Bu başlık için en çok indirilen ülkeler (toplamda 26,5 milyon indirme) Endonezya (%15,2) ve Amerika Birleşik Devletleri (%14) oldu. Ek olarak, Subway Surfers’ın saldırısı altında ikinci sıraya düştüğü geçen aya kadar son birkaç haftayı genel grafikte ve App Store’da üst sıralarda geçirdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!