John Richardo Ayakkabıda Lider Firma

featured

 

Ayakkabı, tarihî yüzyıllar öncesine dayanan bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı geleneklerimizle harmanlayıp, iç ve dış kısımlarında yüzde yüz deri kullanarak kalite ve konforu bir arada sunan, ünü yurt dışına kadar yayılmış öncü bir markanın adıdır John Richardo firması. 39 yılı aşkın bir süredir ayakkabı sektöründe çağ açıp,  çağ kapatan firma ayakkabı modasına yön vermeye devam ediyor.

John Richardo Ayakkabıların Özellikleri

 

John Richardo erkek ayakkabı modelleri ile şıklığı, kaliteyi, konforu ve sağlığı bir arada sunmaya devam ediyor. Bu yüzden erkeklerin vazgeçilmezleri arasında ki yerini almış durumda olan lider bir firma haline gelmiştir. John Richardo kadın ayakkabı tasarımları ile de adından sıkça söz ettiren bir markadır.

Firmanın mottosu; geleneklerine bağlı kalarak, geleceğe odaklanmaktır. Bu hedef doğrultusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan John Richardo ayakkabı da ince el işçiliği ile üretim yaparak, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Milano, Paris, Moskova, Madrid, Londra ve Dubai gibi dünyanın dört bir yanında fuarlara katılmaktadır.

John Richardo erkek ayakkabı da oldukça rağbet gören bir marka olarak kaliteyi ve modayı ayağınıza getiriyor. Ayrıca ayakkabılarında kullandığı yüksek kaliteli, rahat kullanıma sahip tabanlar ile ayak sağlığınıza önem vermektedir. Aynı hassasiyet ve özveriyi John Richardo kadın ayakkabı tasarımları için söylemek de mümkündür. Kullanışlı, dayanıklı, şık kadın ayakkabı modelleri ile fazlasıyla tercih ediliyor.

John Richardo Ayakkabıları Neden Tercih Etmeliyiz?

 

Sürekli büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen John Richardo ayakkabı modellerinin tercih edilme sebepleri şöyledir;

  • Yüzde yüz hakiki deri ile üretilmiş oldukları için hava alabilir ve terletmezler. Böylece ayakta mantar oluşumunu da engelleyerek ayak sağlığınızı korur.
  • Yapısında kaliteli ürün kullanıldığı için aynı zamanda oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü ayakkabılardır.
  • Yine ayakkabıların rahat kullanıma sahip olması da popülaritesini arttırıyor.
  • Hareket kabiliyetinizi kısıtlamaması da John Richardo ayakkabıların bir diğer avantajı.
  • Ve tabi ki ince el işçiliği ile üretilmiş şık tasarımları markayı daha cazip kılıyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı John Richardo ayakkabıları çok fazla tercih edilmektedir. Yeni sezonda şıklığı hissetmek isteyenler için online alışveriş yapabilecekleri https://www.johnrichardo.com sitesini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

Formun Üstü

Formun Altı

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!