Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan: “Küresel Teknoloji Rekabetinde Adil Bir Ortam Şart”

featured

Antalya Diplomasi Forumu’nda Küresel Ticaret ve Teknoloji Üzerine Önemli Tartışmalar

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda küresel teknoloji rekabetine dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurgulayarak, yeni oyuncuların ve küçük ülkelerin küresel ilerlemeye katkıda bulunmasının önemine dikkat çekti.

Uluslararası Ticaret ve Bağlantısallık Oturumu

Hepsiburada’nın ana destekçisi olduğu Antalya Diplomasi extrabet Forumu’nun 2. gününde düzenlenen oturumda, “Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık” başlıklı konu ele alındı. Oturuma çeşitli ülkelerin dışişleri bakanları ve devlet yetkilileri de katılım sağladı.

Ticarette Teknolojinin Rolü

Hanzade Doğan, uluslararası ticaretin dünyadaki pek çok sorunu çözebileceğini belirterek, teknolojik ürünlerin ticaretinin önemine dikkat çekti. Geleneksel ticaretin yerini yazılım ve teknolojik ürünlerin extrabet giriş alması gerektiğini vurgulayan Doğan, yapay zeka gibi teknolojik gelişmelerin altın çağımızı yeniden yaşatabileceğine inandığını ifade etti.

Teknolojinin Küresel Etkisi

Doğan, gelecekte umudun teknolojide yattığını belirterek, teknoloji geliştirme ve yaratımının tüm ülkeler için açık olması gerektiğini savundu. Büyük teknoloji şirketlerinin küresel refah için önemli bir tehdit oluşturabileceğine dikkat çeken Doğan, adil ve kapsayıcı extrabet twitter bir teknoloji ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Doğan, büyük teknoloji şirketlerinin tekeline karşı çıkarak, eşit şartlar altında refahın paylaşılması gerektiğini belirterek, küresel teknoloji rekabetinde adil bir ortamın önemine değindi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!