Galatasaray’ın altyapısının kendisini almasını istediğini söyleyen

featured

 

Arda Turan, şunları söyledi: Floria’da kaybettiğimizde oradaydım ve Arda’yı PAF takımında görme şansım oldu. Maçtan sonra sadece Arda’ya merhaba demek istedim. Telefon almadık ama yolda tanıştık. Bu yüzden yıldız olacak bir yıldız gibi davranmak istedim. Rakip olmama rağmen bir şeye ihtiyacın olursa her zaman yanındayım. O yetenekli bir ağabey, bu yüzden fazla yüklenme.” Arda Güler’in en sevdiğim özellikleri; Erken top kontrolü harika. “Alex oldukça iyi yaptı ve beni gerçekten etkiledi.”

Battalgazi belediyesi konferans salonunda geçen hafta sonu yapılan “Yeni Malatyaspor” olağan genel kurul toplantısında yapılan oylamada Aziz Ayboga başkan seçildi. Yeni Malatyaspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yeni başkan  Aziz Aybogi’nin açıklamalarına yer verildi. Açıklamada, “İlimizin değerli valisi ile yaptığımız görüşmede Yeni Malatyaspor’un yeniden genel kurul yapmasının daha faydalı olacağını düşündük. Şahsen, geçmişte Yeni Malatyaspor’a verdiğim hizmetlerin devamlılığını sağlamak için her zaman hazırım.

Dikkatler, yeni bir döneme hazırlanan Doğu Anadolu milli takımının kaderinin 30 Haziran’da nasıl sona ereceği üzerinde yoğunlaştı.

Gürcistan’ın Batum şehrinde turnuvanın 4. adımında üçüncü olmayı başararak Azerbaycan’daki ‘Dünya Footvolley Şampiyonası’na gitmeye smartbahis hak kazanan Arsuz Belediyesi Footvolley ekibi, Hatay’da yapılacak eleme maçlarına ev sahipliği meydana getirecek. Dünya Footvolley Federasyonu Genel Sekreteri Afgan Hamzayev, 1-2-3 Temmuzda Arsuz gözcüler plajında yapılacak turnuvaya 12 ülkeden sporcuların katılacağını belirterek finale duracak takımların ağustos ayında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Dünya Footvolley Şampiyonası final karşılaşmalarına katılacaklarını söylemiş oldu.

Türkiye, Azerbaycan, Brezilya, Arjantin, ispanya, Romanya, Moldova, Pakistan, Hindistan, Kolombiya, İran ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden 49 sporcunun katılacağı karşılaşmalar erkekler ve mix olmak suretiyle iki kategoride yapılacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!