Bir oyuncu bulunduğunu gösterdiğini aktaran

featured

 

Portekizli çalıştırıcının ek olarak “Kadromda bu şekilde yetenekli bir golcüyü tam tanımadan gereksiz aktarma yapmam” söylediği öğrenildi. Berisha’yı ve gollerini yakından inceleyen Jesus ve ekibi, genç yıldızın yeterince verim alınacak bir sistemde oynatılmadığı için düşük verim alınmış olabileceği üstünde duruyor.

HAZIRLIK MAÇLARI KADERİNİ ÇİZECEK

Nişanlısıyla da geçtiğimiz yıl fırtınalı bir dönem geçirmesinin de performansına negatif yansıyabileceği göz önünde tutulduktan sonrasında bu sonucu alan Jesus, Berisha’dan güvenli olmadan gereksiz aktarma hamlesi yapmayı düşünmüyor. Alman futbolcuyu ilk 2 maçta 11’de deneyen Jorge Jesus’un bugün Samandıra’da Katar ekibi Al Shamal’la, Avusturya kampı kapsamında Graz şehrinde Sırbistan ekibi Partizan ve Macar ekibi Mol Fehervar, ondan sonra Türkiye’de oynanacak Hull City maçlarında gördükten sora kati kararını vermesi umut ediliyor. Berisha’nın bu karşılaşmalardaki performansı yeni bir golcünün alınıp alınmayacağını netleştirecek. (Özgürlük)

Galatasaray ile olan sözleşmesi biten Arda Turan, futbolu bırakmayı ve teknik direktör olmayı planladığını deklare etti.

TV 100’de gelecek planlaması hakkında konuşan Arda, “Galatasaray’da oynayamayacağıma bakılırsa, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde olur, queencasino rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig’de hiçbir takımda oynayacağımı düşünmüyorum. Koç olmak istiyorum ve iyi bir koç olacağımı düşünüyorum. Ekip kuruyoruz” dedi. Bir sorun olduğunda beni aradı ve “Beşiktaş’a gelmek ister misin?” dedi. Sergen birader benimle başka kimsenin sahip olmadığı şekilde ilgilendi.”

“Yanlış yapıyorsun”

Teknisyenlerin ekiplerine göre sistem tanımlaması gerektiğini söyleyen Arda, şunları söyledi: Doğru kişilerle oynamadan ısrar ediyoruz. Mesut Özil veya Bakasetas’ınız varsa, neden oyununuzu onların üzerine kurmuyorsunuz? Sağ kanatta Mesut Özil ile oynarsanız nasıl verim alabilirsiniz? Dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!