Galatasaray’dan izahat: Utanç Vesikası!

featured

 

VAR sisteminin kullanımında yaşanmış olan gelişmelere Galatasaray, resmi sitesi üstünden sert bir tepki verdi. Meydana getirilen istekbet açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Galatasaray Spor Kulübü olarak, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftası sonrasındaki manzarayı iki kelimeyle tanım edebiliriz; Utanç Vesikası!

Bugün gelinen noktada açıkça görülüyor ki, futboldaki pozisyon tartışmalarını ortadan kaldırmak adına devreye sokulan Video Destek Yargıcı Sistemi (VAR), saha içinde adaletli bir yönetim sağlamaktan ziyade değişik amaçları meşrulaştırmaya çalışmak için yaratılan bir manipülasyon aracı olarak kullanılmaktadır.

Galatasaray’ın tüm maçlarında kısa dönem yaparcasına çalışmayan VAR sisteminin, utanma, hakkaniyet ve hakkaniyet duygusunu yitirmiş art niyetli kişiler tarafınca, istekbet giriş belli takımların işine gelir şekilde uygulanmış olduğu gerçeği artık kuşku götürmez bir halde gün yüzüne çıkmıştır.

Adeta sinir uçlarımızla oynamak amacıyla atanmış hakemler eliyle ve belli odaklar tarafınca yönlendirilen maçlar sebebiyle, kendimize öncelik olarak koyduğumuz ligimizin marka kıymetini yükseltme hedefinin, sayenizde, boşuna bir çaba haline geldiğini üzülerek görmekteyiz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!