Formayı başarıyla giyen Ayhan Hoca’ya bırakıyoruz

featured

 

Ackerman’ın oğluyla ilgili söyledikleri şöyle: “Babam torpidolandı mı diye sordu, hiç duymadım herhalde (gülüyor)! Hamza’nın 6-7 yaşında futbolcu olacağı belli. Florida’da büyüdü. .Gençliğinde her yaşta başarılı oldu.

“Bana değil hocana sor”

Aslında oğluma söylememeliler ama burada onunla çalışan tüm öğretmenler onun ne kadar yetenekli olduğunu. A’lar etraflarında iyi oyuncularla oynadığında daha da iyi. Hamza’yla gurur duyuyorum. ”

Avrupa çok geride

Haziran 2024’te sözleşmesi sona erecek olan Hamza Akerman’ın, 17 yaşındaki futbolcunun kendisini oynarken izlediğini söyleyerek bazı Avrupa takımlarıyla ilgilendiği söyleniyor.

takıma katıl

Genç futbolcunun yeni sezonda A-takım olma potansiyeline sahip olduğu, burada sezon öncesi eğitim kampına götürüleceği ve sahabet takımla çalışma fırsatı verildiği iddia edildi.

14 gole katkı

Hamza Akerman, babasının izinden giderek U-19’lara sekiz gol ve altı asistle damgasını vurdu. 27 Eylül 2004 doğumlu Hamza henüz 17 yaşında ve geleceğin yıldızı olarak görülüyor. (sabah)

Galatasaray’ın da yakından tanıdığı 23 yaşındaki kaleciyi Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa’nın istediği bildirildi. Kulübün Göztepe yönetimine teklif sunduğu açıklanırken, kulüple transfer görüşmeleri devam eden eski başkan Mohamed Sepil’in 2 milyon euro civarında kanıt istediği dikkat çekti.

TRABZONSPOR, HALIL’I İADESİZ ALMAK İSTİYOR

Halil Akbunar’ın tahliyesi de ilerlerken, Göztepe’de satılması planlanan bir oyuncu daha geldi. Trabzonspor’un bonservisler için Halil’e ödeme yapmak istemediği, transfer etmek istediği iddia ediliyor. Bordeaux Blues’un 28 yaşındaki kanat oyuncusu Khalil ile tanıştığını vurgulayan bazı kişiler, “Sertifikanı alırsan seni transfer edeceğiz” dedi.

galatasaray” target=”_self” style=”text-decoration: underline;font-weight: bold;”> Galatasaray’ın Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt, Galatasaray Dergisi’nin Haziran sayısında açıklamalarda bulunuyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!