Çıktığı 18 maçta 4 gol 4 asistle katkı sağladı

featured

 

Haji Wright bu kez 35 maçta 15 gol ve 2 asistle oynadı. Doğukan ve Bünyamin güncellemesi Antalya Spor Başkanı Aziz Çetin ise Doğukan Sinik ile yurt dışından iki takımın ilgilendiğini söyledi. Fenerbahçe’den Benjamin Balcı için teklif almadıklarını açıkladı.

Anadolu Efes ile Galatasaray Nef, ING Basketbol Premier Ligi play-off yarı final beşinci ve son maçında karşı karşıya gelecek. Seride Andreas Pistiolis ile 2-2 berabere kalan Galatasaray Neff, deplasmanda galibiyeti alacak. Anadolu Efes, iki kez Avrupa Ligi şampiyonu Elgin Ataman tarafından çalıştırıldı. Sadece önündeki finale çıkmak istiyor.

Yarı final serisinin son maçını kazanan takım, üç kazanan takım, finalde Fenerbahçe Beko’nun rakibi olacak finale yükselecek.

Anadolu Efes – Galatasaray Nef ne zaman ve hangi kanalda?

Kazanan üç takımın finale yükseleceği yarı final serisinin final maçı, 4 Haziran’da Anadolu Efes’in ev sahipliğinde Sinan Erdem Stadı’nda madridbet oynanacak. Karşılaşma Tivibu’dan canlı yayınlanacak. Tehlikeli sonuçlar, maçlarla ilgili detaylar ve canlı skor takipçileri fanatik.com.tr’de olacak.

Serinin ilk maçını hepimizin bildiği gibi Galatasaray 35 sayı farkla kazanırken, sonraki iki maçı 91-77, 71-64 Anadolu Efes kazandı. 4. isteka sarı-kırmızılı ekip serinin son maçına 86-81 ile ulaştı.

  1. Maç: Galatasaray-Anadolu Efes: 86-81 (2-2)

Galatasaray’ın başkan adayı Durson Özbek, Galatasaray Yöneticiler ve İşadamları Derneği’nin Galatasaray Spor Kulübü’ndeki büyük buluşması öncesinde Ankara’da düzenlediği toplantıya konuk oldu. Ankara’daki Büyük Sanayi Salonu’nda düzenlediği konferansta Galatasaraylılara seslenen Özbek, “Sadece Galatasaray değil, Türk sporu da çok zorlu bir süreçten geçiyor. Son iki yılda dünyayı saran pandemi krizi Ekonomi… Sarsıldı yetmez, yakınımızda çıkan savaş da ekonomiyi olumsuz etkiledi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!