Defans oyuncusu Tayyip Talha Natis’i kadrosuna kattı

featured

 

Siyah Beyazlı’dan transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, 2022-23 sezonunu geçirmek için yoğun çalışmalar kapsamında defans oyuncusu Tayyip Talha Sanucci ile sözleşme imzaladı. Tayyip Talha Sanucci, bize göre Kulübümüze önemli hizmet, Beşiktaş ailesine mutluluklar getirir, şanlı formamızda başarılar dilerim.

Ankara Guju, transferin son gününde takımına önemli takviyeler yaptı. Çaykur Rizespor’dan Gökhan Akkan, Galatasaray’dan Emre Kılınç ve pesattr Taylan Antalyalı’yı kadrosuna katan Başkent ekibi, Kevin Malcuit’e yaptığı hamleyle transferi sonlandırdı.

Sarı-Lacivertliler kısa süre önce Napoli’den Marcourt’u ücretsiz olarak ekledi ve 31 yaşındaki Fransız sağ bek ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz Fransız oyuncu Kevin Marcourt ile bir yıllık sözleşme imzaladı ve yeni kadrosunun transferini sonuçlandırdı.” İfadeler kullanıldı.

Kasımpaşa, transfer sürecinin son gününde eski futbolcu Mickael Tırpan’ı kadrosuna kattı. Donanma ve beyazlılar, en son  Fortuna Sittard’da forma giyen 28 yaşındaki sağ bek ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “2019-2021 yılları arasında Kasım Paşa’da forma giyen Mikael Thirpan, Kasım Paşamıza geri dönmüştür” dedi.

Türk pasaportuna da sahip olan Belçikalı oyuncu, Kasımpaşa formasıyla çıktığı tüm müsabakalarda 31 kez forma giydi ve 2 gol pesattr giriş kaydetti. Bu kez Fortuna Sitard için beş maç oynayan Belçikalı oyuncu gol atamadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!