(CYE) Yaratıcı Genç Girişimci Ödülleri için Son Başvuru Tarihi 17 Şubat!

featured

10-11 Mart tarihlerinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde JCI Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Zirvesi (Creative Young Entrepreneur Summit) JCI İzmir şubesi evsahipliğinde gerçekleşecek. Zirve kapsamında CYE (Yaratıcı Genç Girişimci) Ödülleri sahiplerini bulacak.

 

JCI’ın (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) global girişimcilik alanındaki temel programlarından biri olan Creative Young Entrepreneur Programı girişimci genç liderleri desteklemeyi, motive ederek ilham vermeyi amaçlıyor. Program kapsamında genç girişimciler, çevrimiçi ve fiziksel etkinliklerde girişimlerini girişim ve yatırım uzmanlarından oluşan jüriye sunabilecekler. CYE Programı, sponsorlar ve partnerler aracılığıyla yarışmanın kazananlarını ödüllendirecek ve aynı zamanda katılımcıları yenilikçi yeni girişimler yaratmaya ve mevcut girişimlerini geliştirmeye teşvik edecektir.

CYE hakkında açıklamada bulunan 2023 JCI Türkiye Başkanı Fatih Katipoğlu  , ‘’CYE programından çıkan bir girişimin “unicorn” bir girişime dönüşmesi en büyük hayallerimizden biridir. Bu anlamda CYE yarışmasıyla genç Türk girişimcilerini global sahneye taşımak için eşsiz bir fırsat yarattığımıza inanıyoruz.’’  dedi.

CYE Programı Başvuru Koşulları 

Başvurular 18-40 yaş arası girişimcilere açıktır.

Başvuru yapacak girişimlerin işletmelerinin faal olması ve ilk satışlarını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir.

Uygulamalarda girişimler için sektör sınırlaması yoktur.

Yenilikçi bir ürün/hizmet sergilenmeli; ürünün hedeflediği pazarlarla ilişkili ve gelişim stratejisi için net bir vizyona sahip olduğu vurgulanmalıdır.

Yarışma kapsamında başvurular İngilizce olarak alınacak; tüm toplantı ve görüşmeler de İngilizce olarak gerçekleştirilecektir.

Her kişi sadece bir girişim için başvuru yapabilecektir.

CYE başvuruları 17 Şubat’a kadar https://www.cye.jciturkiye.org/ web sitesi üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!