Bulut Akacan ile Akacan Holding

Bulut Akacan kimdir? Başlığı altında yapılan araştırmalarda insanlar iş adamı Bulut Akacan hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

featured

Bulut Akacan kimdirBaşlığı altında yapılan araştırmalarda insanlar iş adamı Bulut Akacan hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Birçok sektörde adını duyuran ve yaptığı büyük çaplı yatırımlar ile ekonomiye katkı sağlayan 1983 doğumlu 39 yaşındaki genç iş adamı Bulut Akacan Türk Maarif koleji mezunudur.

Bulut Akacan lise eğitiminin ardından Amerika Missouri eyaletinde yer alan Kansas City of Missouri üniversitesi ekonomi bölümünü bitirmiştir. Bulut Akacan günümüzde Akacan Holding yönetim kurulu başkanlığı yapmaya devam ediyor. Bulut Akacan’ın başkanlığını yapmış olduğu Akacan Holding bünyesinde Arçelik, italiano, Demet Tekstil, Bomonti, Rising Clouds, Bulut Akacan Real Estates ve Rublevka şirketleri bulunuyor.

Bulut Akacan Hakkında Bilgi 

Kıbrıs asıllı genç iş adamı Bulut Akacan Holding yönetimi dışında spor ile de oldukça yakından ilgileniyor. Akacan Holding yönetim kurulu başkanlığı devam eden Bulut Akacan geçmiş dönemlerde Kıbrıs Girne Spor kulübünde başkanlık yapmıştır. Ayrıca Bulut Akacan yine geçmiş dönemlerde ekonometri dergisi yayın kurulu başkanlığı yapmıştır. Ayrıca çeşitli gazetelerde de köşe yazarlığı yapmıştır.

Bulut Akacan’ın sahip olduğu Akacan Holding 30 yıllık bir geçmişe sahiptir. Genç iş adamı Bulut Akacan’ın ise şirkette 15 yıllık deneyimi bulunuyor. Yapmış olduğu yatırımlar ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Akacan Holding yönetim kurulu başkanı Bulut Akacan Şerife Akacan ile evlidir. Bulut Akacan ve Şerife Akacan’ın iki evladı vardır.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!