Bulut Akacan Kimdir, Nerelidir?

Bulut Akacan kimdir sorusu son zamanlarda pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor.

featured

Bulut Akacan kimdir sorusu son zamanlarda pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Bulut Akacan 1983 yılında Lefkoşa’da dünyaya gelmiştir. 2000 yılında Türk maarif kolejinden mezun olmuştur. 2003 yılında ise Amerika’da bulunan Kansas City of Missouri üniversitesi ekonomi bölümünden mezun oldu.

1991 yılından memlekete Kıbrıs’a dönerek işleri devralmak üzere İş hayatına adım attı. Akacaksın holding’in yönetim kurulu başkanlığını üstlendi. Şirket yapısını daha global bir hale getirdi. Holding inşaat dışında pek çok sektörde perakende hizmet vermeye başlayarak aynı zamanda dünyada 4 ülkede hizmet veren bir şirket haline geldi. Bulut Akacan yaptığı bu başarılarla birlikte adından söz ettiren oldukça başarılı iş adamları arasında yer alıyor.

Bulut Akacan’ın Faliyetleri

Bulut Akacan şirket faaliyetlerini genişlettiği için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde en büyük şirketler Topluluğu olmasının başarısına imza atmıştır. Kuzey Kıbrıs’ın ilk alışveriş merkezi projesi ile pek çok kamusal projeleri de imza atmıştır. Aynı zamanda en büyük teknoloji mağazaları ve beyaz eşya mağazaları gibi pek çok kamusal faaliyetlerde bulunmuştur. Kuzey Kıbrıs’ta özellikle perakende mağazacılık alanında pek çok kaliteli projelere imza atmıştır.

Bulut Akacan bu faaliyetlerinin yanı sıra sosyal yaşamda da özellikle spora ilgisi olan bir iş insanıdır. Girne spor kulübü ve Yalova spor kulüplerinde başkanlık yapmıştır. Aynı zamanda pek çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunması ile özellikle yaptığı yardım faaliyetleri ile bilinen bir kişidir.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!