Bu video Transfer Kanarya’da duyuruldu

featured

 

Medipol Başakşehir, UEFA Konuşma Ligi 2. Eleme turunun ilk ayağında İsrail, Maccabi Netanya ile 1-1 berabere kaldı.  Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Erdinç Sözer, maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi: İlk periyotta bir gol yedik ve 90 dakika onu kovalamak zorunda kaldık. Takım bu hedeften vazgeçmedi. Çok motive ve tutkuluydular. Çok ama çok zor  bir maçtı. Hakemler de buna katkı sağlıyor. Hakemi sevmedim. Penaltıyı görmedi. Bence biri kırmızı kart gerektiren iki pozisyon var. Yaklaşık 5 dakika sürdü ama transfer olduğu için oldukça kısa olduğunu düşünüyorum. Utanç verici bir performanstı. Süper Lig hakemlerine goodbahis kızıyoruz ama onları övmek zorundayız. Ona kıyasla iyi gidiyor.”

“Daha çok çalışman gerek”

Sözer, önümüzdeki hafta rövanşta daha sıkı oynamanın gerektiğini vurguladı. Hem ikinci hem de üçüncü golü atabildik. Zorlu bir deplasman maçı için sabırsızlanıyoruz. Görünüşe göre hazır olacağız. Orada çok baskıyla oynayacaklar ama umarım bizim için de bir yer olur. Hızlı oyuncular da var. Patrick var ve Münir var. İyi bir konumdalar. Hangi oyuncuları koyarsak koyalım katkı sağladılar. Çalışanlarımıza güveniyoruz. gelecek hafta

Geziye çıkmak istiyoruz” dedi.

“Her oyuncunun potansiyeli ve yeteneği vardır”

Tecrübeli atlet, “Antrenmanda görüşürüz. Bu maçı analiz edip deplasman maçına hazırlanacağız. 11 seçimine böyle başladım. Maç öncesi düşündüğümüz hamleleri de yaptık.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!