Britney Spears’ın Hayranları, ‘İkiyüzlüler’ Hakkındaki Yeni Yazısında Selena Gomez’i Gölgelendirdiğini Düşünüyor

Britney Spears, tartışmalı Instagram gönderileriyle tanınıyor, ancak 25 Ekim'de takipçilerinin çoğu, ikiyüzlülük hakkında bir konuşmada pop ikonunun Selena Gomez'i gölgelediğinden şüpheleniyordu.

featured

40 yaşındaki Britney Spears , 25 Ekim’de Instagram’da parlak kırmızı bikinisiyle başka bir seksi fotoğrafını paylaştı ., ama görünüşe göre biraz gölge atmak için fotoğrafın başlığını kullandı. “Ödül almak için sımsıkı duran ve vücutlarını instagramda [sic] göstermeme konusundaki inançlarından bahseden kadınların sinirlerini sevmiyor musun ???!!!!! ‘Bu benim yapacağım bir şey DEĞİL’ diyorlar ama ev yapımı dondurmayı emmek ve yalamakla ilgili 4 milyon dolarlık video çekenler yine o kadınlar !!!!” diye başladı yıldızın. Ayrıca, bir dahaki sefere, “büyük bütçeli bir videosu olan ve lolipop emen” birine tanık olduğunda, onları “ikiyüzlü” olmakla suçlayacağını da sözlerine ekledi. Britney devam etti, “yine de diğer kadınları vücutlarını teşhir ettikleri için utandıran doğru konuşmalar yapıyor,

Ve “Zehirli” şarkıcının özel bir isim vermemesine rağmen, Brit’in hayranlarının çoğu , 30 yaşındaki Selena Gomez hakkında olduğunu varsaymak için yorumlar bölümüne gitti . “Defol artık. Selena’ya [Gomez] gölge düşürüyor. Nedensiz. Bu yüzden Justin Bieber’ı büyütmeye devam ediyor . Btw Selena ve Black Pink’in ‘Ice Cream’inden bahsediyor ” diye yazdı bir takipçi. Başka bir hayran, Grammy ödüllü kişiye olayları kişiselleştirmemesi gerektiğini söyledi. “Selena’nın söylediklerini tamamen yanlış anladın ve tuhaf bir şekilde kişisel aldın, kin besledin. Her şey seninle ilgili değil” diye yazdılar.

Just Jared’e göre, hayranlardan gelen spekülasyonlar, eski Disney yıldızının 2016 AMA’larındaki konuşmasına atıfta bulunuyor gibiydi . Selena’nın konuşmasında, “bedenlerini” Instagram’a gönderen insanlara değindi. “Kurtlar” şarkıcısı göğsünü işaret ederken “Vücutlarınızı Instagram’da görmek istemiyorum, burada ne olduğunu görmek istiyorum” dedi. “Onay almaya çalışmıyorum ve artık buna ihtiyacım da yok.” Konuşmanın sonuna doğru Selena, “kırılanlar” ve “kırık kalmak zorunda olmayanlar” hakkında devam etti. İnsanlar ona saygı duysa da duymasa da “insanları” önemsediğini de sözlerine ekledi.

Dahası, hayranların spekülasyon yaptığı video , Selena’nın Ağustos 2020’de yer aldığı BLACKPINK’in “Ice Cream” müzik videosu . Renkli müzik videosunda, K-Pop grubu ve Selena’nın etekler, kırpıntılar içinde geçit töreni yaptığı görülüyor. üstleri ve 30 yaşındaki bir noktada çizgili bir sutyen ve iç çamaşırı dışında hiçbir şey giymiyor . Bununla birlikte, Britney’nin görevinde tam olarak kime atıfta bulunduğu yine belli değil.

Selena, bu yazının yazıldığı sırada Britney’nin görevine halka açık bir şekilde hitap etmedi. Ancak, Binadaki Tek Cinayetler aktrisi , katılmaktan “onur duyduğunu” söylediği düğününde sarışın bomba ile arkadaş canlısı görünüyordu . “Tebrikler Britney!! Düğün gününüzün bir parçası olmaktan çok onur duydum. Seni seviyorum!!” Selena’nın Instagram mesajı okundu. Britney, 12 Haziran’daki gösterişli törende Selena ile bir fotoğrafını bile paylaştı . 40 yaşındaki gönderiye “Bütün gece dans ettikten sonra nihayet oturdum ve kim olduğumu anladım” yazdı.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!