Temmuz’da oynanacak

featured

 

Sarı lacivertli takımın iki olası rakibi var. Bunlardan biri, Mircea Lusescu’nun çalıştırdığı Ukrayna takımı Dinamo Kiev. Sırf Rusya ülkeyi işgal etti diye Ukrayna takımının Avrupa’da oynayıp oynamayacağı, oynarsa nerede oynayacağı belli değil. Ayrıca FIFA’dan özel izinle takımdan ayrılan yabancı oyuncuların geri dönüp dönmeyecekleri de soru işareti.

Mucizeler Orta Jutland’da Olmazsa

Bir diğer rakip Danimarka ikinci olacak. Fenerbahçe-Konjaspoer’e benzer şekilde lig lideri Kopenhag, geçen haftadan önce Midtjylland’ı 3 puan ve +9 ortalama ile lider durumda tutuyor. Kısacası, futbol mucizesi olmasaydı, Sarı Lacivertliler’in bir diğer olası rakibi Midtjylland olurdu. Danimarkalı takımın kadrosunda Evander, Brumado, Dreyer ve Sisto gibi önemli isimler yer alırken, Fenerbahçe’de Max Meyer kiralık.

Beşiktaş çalışanları zaman planlamakla meşgul. Siyahlar ve beyazlar nereye gittiklerini anlamaya başlayınca kulüp hızlı bir karar verdi. Katar, görev sürem baybahis sonunda sözleşmesini yenilemeyen ve yollarını ayıracak 10 futbolcunun vedalaşmasında ortalama 22 milyon avroluk bütçe yardımı sağlayacak. Beşiktaş, isimler için bir veda töreni düzenleyecek ve onları plaketlerle anacak.

Ricardo Quaresma olarak da bilinecek

Teknik Direktör Valerien İsmael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile görüşen Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, yeni sezon öncesi İstanbul’da özel bir turnuvaya oyuncu davet edeceklerini belirterek, gelecek planlarını anlattı. Hatta futbol kariyerine Portekiz’de devam eden Ricardo Quaresma’nın törene davet edilip plaket alacağı bile ortaya çıktı.

Futbol bölümü yöneticisi Emre Kocadağ, “Beşiktaş’ın pozisyonunda bu siyah beyaz kulüp için oynayan oyuncularla yollarımızı ayırmalıyız. Çünkü bugünlerde Beşiktaş. Yapacak çok işi var.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!