son yarışı ilk 11’de bitirme şansı verdiği için teşekkür etmek istiyorum

featured

 

Size en iyi şekilde veda etmeme izin verdiğiniz için tüm hayranlarımıza da teşekkür ederim.

Son olarak bir şey daha eklemek istiyorum. Öncelikle değişmeyen 6 numaralı formamız – Ahmet Çalık’ın Konyaspor’un bir sonraki Avrupa Şampiyonası hayalini gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Ahmed’in Pazar günkü maçtan sonra gururlu ve mutlu olduğuna ve sevincini bizimle paylaştığına inanıyorum. Pazar günkü maç, temelde tüm zamanımı ona adadım. Huzur içinde yatsın. ”

Beşiktaş, New England’da Polonyalı forvet Adam Buksa’yı denemeye ve oynamaya devam ediyor. Siyah Beyazlı, sözleşmesi yıl sonunda sona erecek pumabet olan yıldız oyuncu için 2,5 milyon dolarlık bir teklifte bulundu. Sadece New England bu tür bir teklifi kıt buldu. Beşiktaş ile New England arasında görüşmeler sürüyor.

Katar, Amerikalı’nın inatçılığını kırarsa Adam Buksa ile temasa geçecek… 25 yaşındaki yıldız son rötuşlarıyla kaşları çattı. Buksa’nın yanı sıra iki kanat da oynayabiliyor. Polonyalı oyuncu 2019’da 4.2 milyon Euro’ya New England’a transfer olmuştu. Buksa’nın son haftalarda attığı goller dikkatleri üzerine çekti ve kafa vuruşları dikkat çekti. Topu savuşturma yeteneğiyle öne çıkan Polonyalı forvet Valerien Ismael’in sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. (takvim)

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, lig bitmeden bir sonraki aksiyon planını da hazırladı. Burgundy Blues, oyuncuların nereye gittiğine bağlı olarak yedi pas yapmayı planlıyor. Sağ bek, sol bek, sağ bek ve defansif orta saha pozisyonları arkada yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!