Orhan Bey’e: “Ne var?” dedim. yapıyor mu, top kaçıyor!

featured

 

  1. dakikada oyun ve skor kötüydü. 2 değişiklik yaptım, takım tepki gösterdi ve golü bulduk. Önümüzdeki hafta yine 11’de başladım Anadolu’da yetenekli olacaklar Çocuk pamuğa sarılmıştı. Yaşam’a ‘Hayat bazen dibi görmek ister, sen dipten çıkacaksın, ben sana destek olacağım’ dedi. Bir sonraki oyuna 11’de başlıyorum, bu da kazanmaya yardımcı oluyor.”

Said Wisca transferi

Rapor geldi. Bosna Hersek A2 çok yetenekli bir kanat oyuncusuna sahip. “Size bahsettiğimiz oyuncu bu,” dediler hazırlıksız bir şekilde. Sonunda 4-4 sona erdi, Edinwizka rakibin 4 golünde. hemen karar verdim. Küçük bir miktar aldık. 250.000 Euro’ya kendimiz aldık ve kanıt olarak 400.000 Euro’ya aldık. 11 yıldır her yerde kullandık. Düştük, çıktık, kupada yaşadı. Başakşehir’e elinden gelen her şeyi verdi. Oyunculara bu şekilde ihtiyacım var ve bu aynı zamanda milosbet zihinsel üstünlük için de önemli. Bana “Hocam” dedi… İlk yarının son maçında Başakşehir ile oynadık. Maç bitiminde Emre Bellozoğlu’nun odasına gittim ve Viska odadaydı. Her şeyden önce, Cennetin Krallığının Başkanı ile onaylıyorum. “Çok aldım, çok verdim. ‘Kulüpte benim de hakkım var ve eğer şansım olursa bunu Viscar için kullanmak istiyorum’ dedim. 4-5 maç üst üste kazandı ve sonra attı. Alıyorlar, hepimiz takımda istiyoruz.

‘Hamsik’in oğlu harika bir futbolcu olacak’

“Hamsik ile transferinden önce çok konuştuk. Çok özel bir karakter, her konuda örnek oluyor ve hiçbir şeyden şikayet etmiyor. İkisi de futbolcu olan iki oğlu var. Aşağı inin ve harika futbolcular olacaklar. Gençlere örnek olarak “Grande” kullanmalarını söylüyoruz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!