Koltuk Takımı Modellerinde %40’a Varan İndirim Fırsatı!

featured

Koltuk takımları, rahat bir oturma alanı yaratmanın yanı sıra, misafirlerinizi hayran bırakacak tasarımlara sahiptir. Tabi, unutmamak gerekir ki, satın alacağınız koltuk takımının konforlu olması çok daha önemlidir. Konforlu bir oturma grubu, tasarımı ile sizi yansıtıyorsa o modele sahip olmak ve yıllarca kullanmak isteyebilirsiniz.

Uzun yıllar kullanıma uygun olarak tasarlanmış olan oturma grupları, sağlam ve çok dayanıklı bir yapıya sahip olmalıdır. Malzemesi yüksek kaliteye sahip ürünlerden üretilen salon takımı modelleri ise bütçenizi aşan fiyatlara sahip olabiliyor. Fakat hemen üzülmeyin! Hem üstün kaliteyi hem de uygun fiyat avantajını sunan ve müşterileri için indirimli kampanyalar düzenleyen mobilya firmaları bulunuyor. Bu firmalardan bir tanesi de, son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Gündoğdu Mobilya… Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik hareket eden Gündoğdu Mobilya firması, koltuk takımı fiyatlarında büyük fırsat indirimi yaparak, yeni yıla herkesin hayallerindeki modelle girmesine destek oluyor.

Bütçe Dostu Koltuk Takımı Fiyatları

 

Hayallerinizi süsleyen o muhteşem koltuk takımı modeline sahip olabilmeniz için, belirlenen fiyat çok önemlidir. Binlerce koltuk takımı modeli arasından özenle seçtiğiniz ve işte aradığım model bu! Dediğiniz olmuştur. Tam aradığınız takımı bulduğunuza sevinirken, fiyatını gördüğünüzde hayal kırıklığı yaşamış olabilirsiniz. Bu nedenle koltuk takımı fiyatları hangi faktörlere göre belirleniyor öğrenmeli ve piyasada iyi bir araştırma yapmalısınız.

Koltuk Takımı Fiyatlarını Belirleyen Faktörler ve Firmaların Fiyat Stratejisi

 

Bu yazımızda size yardımcı olabilmek adına, koltuk takımı fiyatlarını belirleyici unsurlar ve firmalardan kısaca bahsedeceğiz. Piyasada rekabet içerisinde olan birbirinden farklı mobilya firmaları mevcuttur. Bu firmalar ürünlerine fiyat belirlerken, belirli unsurları göz önünde bulundurmak zorundadır. Bu unsurlar; mobilyanın yapımında kullanılan malzemenin kalitesi, tasarımı, işçilik, döviz etkisi şeklinde sayılabilir. Bu unsurlar dikkate alındığında koltuk takımı ve tüm mobilya ürünlerinde belirli aralıklarla fiyat değişikliği olabilir. Bu değişiklikleri ve fiyatı etkileyen unsurları doğru analiz ederek bütçenize uygun salon takımı modeline sahip olabilirsiniz.

Piyasada araştırma yaptığınızda birbirine benzeyen koltuk takımı modellerinin farklı fiyatlara sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu durumda iyi analiz yapmalı ve kaliteli ürünü en uygun fiyata satın almalısınız.

Gündoğdu Mobilya firması bu konuda size gönül rahatlığı ile önerebileceğimiz firmalar arasında yer alıyor. Kaliteli ürünleri piyasadaki fiyatların altında tutarak müşteri memnuniyetini sağlıyor ve fazlasıyla tercih ediliyor.

%40’a Varan Koltuk Takımı İndirimlerinden Sizde Yararlanın!

 

Yaşam tarzınıza uyan ve hayatınızı kolaylaştıran oturma grubu modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Evet! Dediğinizi duyar gibiyiz. O halde farklı tarz ve dokuların konfor ile buluşmasını sağlayan Gündoğdu Mobilya ürünlerine göz atabilirsiniz. Farklı tasarımları, çeşitli renk seçenekleri ve eşsiz tarzı ile son günlerde de adından sıkça bahsettiren Gündoğdu Mobilya, koltuk takımı modelleriyle de sık sık gündeme geliyor.

Köşe koltuk takımı, kanepe takımı, chester koltuk takımı, üçlü koltuk veya berjer olarak tercih edebileceğiniz birbirinden şık ürünlere sahip olan firma, fiyat konusunda rakiplerinden farklı davranarak müşteri memnuniyetini esas alıyor. Fiyatlar modelden modele farklılık gösterebiliyor ve bu sayede beğendiğiniz ürünü bütçenize uygun fiyatlarla alma imkanını yakalamış oluyorsunuz. Sadece bununla kalmayan Gündoğdu Mobilya firması, yeni yıla girmeden önce % 10 – % 40 arasında indirim kampanyası düzenleyerek, müşteri memnuniyeti hedefli çalıştığını kanıtlamıştır. Sizler de yeni yıla girmeden önce koltuk takımı almayı düşünüyor ve bu konuda araştırmalar yapıyorsanız, önerimizi dikkate alarak firmanın ürünlerini inceleyebilirsiniz.

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!