Denizli Pamukkale, Bayram Tatilinde Rekor Ziyaretçi Akınına Uğradı

featured

Pamukkale’de Uzun Kuyruklar Oluştu

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Denizli Pamukkale, en yoğun günlerinden birini yaşadı. Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan ve ‘beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale’yi ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistler, uzun kuyruklar oluşturdu. İçeri giren ziyaretçiler, travertenler üzerinde yürüyerek doğal güzelliğin tadını çıkarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretçilerden Olumlu Geri Dönüşler

İzmir’den gelen Eylül Hazal Yalçın, Pamukkale’yi ilk ziyaretinde yaşadığı deneyimi şu sözlerle aktardı: “Pamukkale’ye ilk kez geldim. Arkadaşlarımla geziyoruz. Travertenlere çıplak ayakla basmak çok keyifli ve güzel. Burada olmak çok güzel. Burayı görebilmek için giriş kapısında sıra bile bekledik.” Antalya’dan gelen Uğur Oğuz ise, “Pamukkale’ye ilk kez geldim. Muhteşem harika bir yer, travertenlerde yürümek bile çok güzel” dedi.

Esnafın Mutluluğu

Pamukkale’de restoran işleten Samim Tahra, “Bayramı bayram günü gibi yaşıyoruz. Turizmde ne kadar yabancı müşteri olsa da yerli müşterimiz de bizim için önemli. Girdiler önemli, artık çok mutluyuz” şeklinde konuşurken, kafe ve restoran işleten Mehmet Kıvılcım da “Bugün bayram nedeniyle kalabalıktan dolayı biz de mutluyuz ve heyecanlıyız. Pamukkale’de bugün bayram nedeniyle çok yoğun. Yerli ve yabancı turist akını var. Biz de esnaf olarak bu doluluktan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!