Avrupa Yakası Otel Seçimi Nasıl Yapılır? 

featured

 

İstanbul, hiç hesapta yokken dahi yolunuzun düşebileceği nitelikte bir şehir olma özelliğine sahiptir. İstanbul’un bu özelliği çoğu zaman keyifli olsa bazen umulmadık planların aniden var olmasına neden olabilir. İstanbul seyahatleriniz ister planlı ister spontane gerçekleşsin siz siz olun İstanbul’un tadını çıkarmaktan kendinizi alı koymayın. Şehir dışına geldiğiniz de elbette ki en önemli sorunlardan biri kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir otelde konaklamak… Bunun için yapmanız gereken en önemli şey küçük çaplı bir araştırma yapmak! Biz de sizin yapacağınız araştırmada size yardımcı olacağınız düşündüğümüz İstanbul Avrupa yakası aile otelleri seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğidir…

İstanbul Avrupa Yakası Aile Otelleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İstanbul’un en iyi oteli çoğunlukla aileler için en uygun olan oteller olarak sıralanmıştır. İstanbul Avrupa yakası otelleri genel olarak güvenilir ve aile için uygun olsa dahi bazı önemli koşulların göz önünde bulundurulmasında fayda var. Böylelikle hem kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz hem de içinizin rahat ettiği bir otelde konaklayabilirsiniz. İşte aile otellerinde dikkat edilmesi gerekenler:

1- Güvenlik

Güvenlik, herkes için en önemli kriterdir. Özellikle aile otellerinde güvenliğin en üst düzeyde tutulması konukların rahat etmesi için çok mühimdir. Güvenlik kameralarının bulunması, güvenli görevlisinin kağıt üzerinde değil de fiilen görev başında olması hususları Avrupa yakası aile otelleri seçerken dikkate alınması gerekir.

2- Konum

İstanbul otelleri arasında konukların en çok kafasını karıştıran konu kesinlikle otelin lokasyondur. Bunun için otel rezervasyonu yaptırmadan önce otelin tam konumuna bakarak gideceğiniz yere yakınlığını dikkate almanız gerekir. İşlerinizin konumuna ters bir yerde konaklamak İstanbul gibi kalabalık bir şehirde planların aksamasına sebebiyet verebilir.

3- Ek Ücretler

Rezervasyon yaptırırken bir diğer önemli husus da ek ücretlerdir. Kahvaltının dahil olup olmadığı, açık büfe, temizlik, otopark gibi hizmetlerin ücrete dahil olup olmadığı konusuna ayrıca dikkat etmek gerekir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!