Yüz Bölgesindeki Sorunlara Başarılı Çözümler

featured

 

 

 

 

Günümüzde kadın ya da erkek fark etmez pek çok kişi estetik operasyonlar ile alakalı araştırmalarını daha öncelerinde olmadığı kadar sıklaştırmış durumdalar. Daha öncesinde bu tarzdaki operasyonlar ile alakalı bazı ön yargılar bulunmuş olsa da şimdilerde konu ile alakalı yapılan çalışmaların başarılı sonuçları beraberinde getirmesi ile beraber artık insanlar Trabzon yüz estetiği konusunda kendilerini Op.Dr. Yasemin İmamoğlu’na emanet ediyorlar.

 

Yüzün farklı bölgelerinde ortaya çıkan sorunlar , insanların yaşam kalitelerini düşünülenden çok daha fazla etkiler. Kimileri bu aşamada estetik operasyonları araştırmaya başlamadan önce kozmetik ürünlerinden yardım almak istiyorlar. Lakin kimi sorunlarda yapılacak olan bu müdahale istenilen sonuçların ortaya çıkmasını sağlamıyor. Vücudun en fazla dikkat çeken noktası olarak bilinen yüz ile alakalı yapılacak estetik operasyonları ile istenilen sonucu almak ise düşünülenden çok daha fazla özen isteyen bir durum. Çünkü bu aşamada doğru isimler ile iletişime geçilmemesi halinde ne yazık ki elde edilecek olan sonuçlar istenilenleri yerine getirmek yerine çok daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Op.Dr. Yasemin İmamoğlu da yalnızca kadınlar için değil Trabzon erkek yüz estetiği konusunda da gerekli olan çalışmaların hepsini eksiksiz olarak yerine getirmeyi hedeflemekte ve bu hedefler doğrultusunda da en iyi sonuçların elde edilmesi adına gerekli çalışmaları eksiksiz olarak yerine getirmektedir.

 

Yüz Estetiği Operasyonları Nasıl Planlanmaktadır?

Her ne kadar birçok kişi için yüz estetiği denildiği zaman ilk olarak akla Trabzon burun estetiği gelse de aslında yüzdeki pek çok farklı noktada gerekli düzeltmelerin yapılması adına operasyonlar gerçekleştirilmektedir. Bu aşamada yüzün hangi bölgesi olursa olsun fark etmez öncelikli olarak dikkat edilen konu yüzün hali hazırdaki yapısı olmaktadır. Bilindiği üzere her insanın yüz yapısı birbirinden farklıdır. Dolayısıyla en iyi sonuçları elde etmek isteyen insanlara istediklerini vermek adına Op.Dr. Yasemin İmamoğlu ve ekibi ilk aşamada gerekli olan ön incelemeleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Kişilerin şikayet ettikleri bölgelerde ortaya çıkan sorunların nedenleri ve bunların giderilmesi adına gerekli olan adımları takip edecek olan ekip, bu sayede yapılacak olan estetik operasyon ile alakalı planlamaları eksiksiz şekilde yapacaklardır.

 

 

Kepçe Kulak Sorununu Ortadan Kaldırın

Birçok insan için Trabzon yüz estetiği çalışmaları söz konusu olduğu zaman kulak bölgesi bu çalışmalara dahil edilmez. Lakin yüz bölgesinde yer almasından dolayı Trabzon kepçe kulak estetiği ile alakalı gerçekleştirilecek olan çalışmalar da yine bu kapsamda gerçekleştirilmektedir. İnsanların Op.Dr. Yasemin İmamoğlu üzerinden yapacakları incelemeler ile de görebilecekleri üzere kulaklarda ortaya çıkan bu görüntü bozukluğu sağlık konusunda herhangi bir sorunu beraberinde getirmiyor olsa da görüntü anlamında insanların kendilerini kötü hissetmelerine neden olabiliyor.

 

Bu aşamada ise Op.Dr. Yasemin İmamoğlu ve ekibi devreye girerek otoplasti işlemi ile beraber insanlara Trabzon kepçe kulak estetiği ile alakalı istedikleri sonuçları sunuyorlar. Kepçe kulak sorunu düşünülenin aksine yalnızca büyük yaşlardaki insanların karşılarına çıkmıyor. Çünkü daha küçük yaşlarda da kulaklarda bu görüntünün ortaya çıktığı görülebilir. 1 2 saatlik süre içerisinde yapılmakta olan bu işlem çocuklarda genel anestezi altında yapılırken yetişkinlerde ise lokal anestezi tercih edilmektedir.

Uygulama sırasında kulaktaki arka kısma küçük bir atılmaktadır. Bunun ardından da bölgede yer alan fazla derinin alınması ile beraber işlem tamamlanmaktadır. Operasyon esnasında ya da sonrasında herhangi bir ağrı ya da acı hissi ortaya çıkmayacaktır.

Başarılı bir şekilde işlemin gerçekleştirilmesinden sonra uzmanların yönlendirmeleri ile iyileşme sürecinin geçmesi ile beraber kepçe kulak görünümü artık insanlar için sorun olmaktan çıkacaktır.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!