Giotto Sanat Akademi Resim Kursu

Giotto sanat eğitim kursu 20 yıllık deneyimleriyle öğrencilerini güzel sanatlar alanında başarıya ve amaçladıkları hedeflerine ulaşmaları için harika bir fırsat sunuyor.

featured

Giotto sanat eğitim kursu 20 yıllık deneyimleriyle öğrencilerini güzel sanatlar alanında başarıya ve amaçladıkları hedeflerine ulaşmaları için harika bir fırsat sunuyor. Disiplinli, nitelikli, profesyonel çalışma ortamı ve eğitimleriyle bir çok başarılı işe imza atmış olan Giotto Sanat Akademi’si güzel sanatlara hazırlık Bursa şubeleriyle siz sanatsever öğrencilerine kapılarını açıyor.

Giotto Akademi Verdiği Eğitimler

Akademide; güzel sanatlar lisesine hazırlık güzel sanatlar üniversitesi eğitim fakültelerine hazırlık, yetişkinler için hobi kursları ve çocuklar için hobi kursları bulunur.

Kullanıcıların araştırdığı yetenek sınavlarına hazırlık Bursa yetenek sınavı hazırlık kursu olarak en nitelikli ve başarılı akademi Giotto Sanat Akademi’dir. Bursa’nın en profesyonel sanat akademilerinden biridir. Kurstaki eğitmenler öğrencileriyle yakından ilgilenen ve alanlarında uzman eğitmenlerdir. Öğrencilere yol gösterirler ve onların hayallerine kavuşmalarında önemli katkılar sağlarlar. Öğrencilerin hepsiyle ayrı ayrı ilgilenir ve onların gelişmesi için ellerinden geleni yaparlar.

Çalışma Saatleri

Kursun çalışma saatleri kış ve yaz dönemlerinde değişim göstermez fakat tatil günleri değişmektedir. Kurs kış döneminde 10.30 ve 18.00 saatleri arasında açıktır. Cuma günleri hizmet vermemektedir. Yaz dönemi çalışma saatleri de aynı şekilde 10.30 ve 18.00 saatleri arasındadır. Kurs yaz döneminde pazar günleri kapalıdır. Görsel sanatlara, çizime bir tutkunuz ve yeteneğiniz var ve Bursa’da yaşıyorsanız Giotto Sanat Akademi sizleri bu alanda profesyonelliğe taşımak için sizleri bekliyor. Gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!