Yüksek öğrenim için 1., 2.  ve 3. Aşamalar

featured

 

Milli takım oyuncularının yanı sıra son iki yılda ortaöğretimde altın, gümüş ve bronz madalya kazanan tüm sporcular başvurabilir.

DG Sivasspor, kamptaki yeni görevine bu öğleden sonra antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Ryza Chalimbay ve yardımcılarının rehberliğinde Gerede Bolu mevkiinde saat 10:30’da başlayan eğitim, 1 buçuk saat sürdü. Kampın kurulduğu otelde ısınma ile başlayan antrenman, baskılar, paslar ve 5-2’lik toplarla devam etti. Igidola ilk yarıda kanattan iki gol kaydetti. Bu, son bölümdeki alandır.

Günü bir antrenmanla tamamlayan “Sivasspor”, yarın antrenman kampının ikinci hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisi “Neftçi Bakü” ile oynayacak.

Fenerbahçe’deki yeni görevim için çalışmaya devam ederken ani duyuru geldi. Fenerbahçe’nin şu anda boş olan Uruguaylı uluslararası efsaneler Edinson Cavani ve Luis Suarez ile ilgilendiği açıklandı.

Calcio Mercato’ya göre her iki oyuncu da MLS teklifleri aldı ancak kariyerlerine Avrupa’da devam etmek istiyorlar. Cavani ve Suarez ilk kez bir kulüp takımında birlikte winchesterbet oynayabilecek ve  takımın  Fenerbahçe olabileceği açıklandı.

Avrupa’da kalmak istiyorlar

Edinson Cavani’nin Manchester United ile olan sözleşmesi sona erdi ve Luis Suarez’in Atletico Madrid ile olan sözleşmesi feshedildi. Her iki oyuncunun da hedefi Katar’daki Dünya Kupası’na en iyi şekilde hazırlanmak ama Avrupa’da da takım olarak bunu yapabileceklerini düşünüyorum.

Transfer açısından Fenerbahçe’nin olumlu tarafı, Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansı olarak görülüyor.

Beşiktaş, Bad Haring bölgesinde antrenman yaparken bu sabah Avusturya kampında yeni bir döneme hazırlandı.

Antrenör Valerien Ismael altında antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maça katılan oyuncular salonda yaptıkları toparlama çalışmasıyla günü sonlandırdı. Diğerleri ısınma, istasyon koşuları ve esnemelerle antrenmana başladı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!