İyisini yapacağıma söz veriyorum

featured

 

Taraftarlara güvenebilirsin çünkü her maçta mücadele edeceğiz. Bunu büyütmek için buradayım. Şampiyonluk hedeflerimize ulaşacağımıza inancım tam. En iyi teklifler diğer ülkelerden geliyor. Yerimde başka biri olsaydı minnettar olurdum. Ben tutkuyu seçtim. Para hiçbir zaman önceliğim olmadı. Doğru seçimi yaptığımı düşünüyorum” dedi.

Aşağıdaki, Sabah gazetesi için deneyimli bir avukatla yapılan röportajdır.

Hayranlarınıza söylemek istediğiniz ilk şey nedir?

“Elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Onları gururlandırmayı hedefliyorum. Tabii ki, finalde en önemli şey sonuçtur. Onlara güvenilebilir çünkü her maçta savaşacağız. Galibiyet hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Burayı büyütmek için buradayım.”

“Vodafone Park’taki ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum”

Beşiktaş dışında başka teklif aldın mı? Futbol izlerken para ne kadar önemli?

“ Diğer ülkeler İşte daha iyi  bir öneri: Muhtemelen başka biriyse, %95 olarak değerlendiririm. Birçok sebep var ama ilk sebep tutku, para  önceliğim olabilir. Hala başaracağım Trwin çok şey var. Dünya Kupası’nda oynuyorum ve milli takım kaptanıyım. Bu yüzden Avrupa’da kalmak istedim. Arap Yarımadası ile ilgilenen insanlar vardı ve rekabetten sağ çıkmak en iyi seçenekti.”

2019 Avrupa Ligi’nde Wolverhampton ile Beşiktaş arasındaki maçı hatırlıyor musunuz?

“O gün stadyum dolu olmasa da atmosferi hissedebiliyordum. Takım arkadaşlarımıza “Kalabalık bir stat olmasa atmosfer bu kadar etkileyiciyse, stat dolunca nasıl görünürdü?” dedik. Vodafone Park’taki ilk maçımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. 90 dakika boyunca bir tişört giyeceksin!”

Sais saha içinde ve dışında kendini nasıl tanımlıyor?

“Sahada rahat bir insanım. Ailem, eşim ve çocuklarımla vakit geçirmeyi tercih ederim. Çünkü onlar benim için çok önemli. Ben sahada farklı bir insanım. Kaybetmeyi asla sevmem ve hatta bundan nefret ederim.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!