Umt’un Gürcistan’a karşı hazırlık maçında yer almasına rağmen

featured

 

Beşiktaş maçı için büyük grupta oynaması beklenmiyor. Fenerbahçe ile derbide iki farklı büyü yaptığı Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcuları arasında adından söz ettiren Ricardo Quaresma, maç öncesi eski takım arkadaşı kaptan Nesip Uysal’ı arayarak başarılar diledi.

Portekizli yıldız, “Her maçı izledim. Beşiktaş  daha keskin ve daha hızlı oynadı. Fenerbahçe’nin devasa bir kadrosu vardı. Ama kim doğru sisteme sahipse o kazanır.” Beşiktaş ile Türkiye Kupası da dahil olmak üzere Fenerbahçe’ye karşı 15 maçta forma giydi ve 2017-18 sezonunun yedinci çeyreğinde Vodafone Park’ta 3-1’lik galibiyette iki gol atarak yıldız oldu. (Ücretsiz)

Galatasaray’ın Millspoor’un Adana’sı ile yaşadığı zorlu karşılaşma öncesinde umarım takım zorunlu bir değişiklik yapar. Sarı-kırmızılı Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, vbet futbolun ilk günlerinde büyük rol oynayan amcasını kaybetti.

Acıya İzin Verilir

Sergio Oliveira’nın Portekiz’de yaşayan amcası ölünce Ocambrook, Portekizli oyuncuyla anlaştı. 2 gündür antrenman yapmayan Oliveira’nın yerini idmanlara bırakmasını umalım.

Fredrik Midtsjö Belki

Fredrik Midtsjö, milli molada İstanbulspor ile hazırlık maçında tekrar sahaya döndü ve performansı teknik ekibi coşturdu. Umarım teknik direktör Okan Brook, Norveçli vbet giriş orta saha oyuncusuna Sergio Oliveira’nın yerine geçme şansı verir.

Forvetler neredeyse belirsiz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Brook, hücum sahasına zar zor karar veriyor. Seferovic’in durumunun kötü olması üzerine formasını devreden Gomis’in bu ligde ilk tercihi ve sadece Icardi’nin Adanamir Sports’a başlama olasılığı yüksek.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!